Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lrakz544

połykacie niasienie ?

Polecane posty

Gość lrakz544

j.w

nie wszystkim moim panom! niektórych nasienie było po prostu obrzydliwe i z doświadczenia wiem,że zależy to od diety (mówimy oczywiście o zdrowych facetach). Im więcej owoców i słodyczy, tym nasienie jest lepsze. Z babami jest to samo.

Połykajcie, bo jak nie, to wypier###ć. Baby są takie tępe, wydaje im się, że można bez końca wodzić faceta za nos bez dawania mu tego, co potrzebuje. A potem się dziwią, że przyszła inna i zadowoliła go lepiej.

Gość agrafffkaaaa
ze slodyczami nie do konca tak jest - wrecz przeciwnie, co do owocow sie zgadza im wiecej owocow, tym lepsza sperma, im wiecej tlustych mies, slodyczy, pikantnych potraw, tym nasienie bardziej odrazajace sprawdzone

Gość facet z dużym przyrodzeniem
Moja nie wiem czemu ale lubi to łykać niczym świeżą śmietanę, jeszcze jak sama sobie ubije to zlizuje do ostatniej kropli, aż czasami boli mnie fujara od tego ssania. :) fajnie jest :)

Gość Jeronikkkk
tez tak mam - wysysa do ostatniej kropli jakby jej to nie wiem jak smakowalo

Gość Jeronikkkk
plemniki sie lyka w calosci, nie w kawalkach a jak ktoremu witke odgryziesz? przyjemnie by ci bylo jakby ci ktos leb odgryzl?

Gość Jeronikkkk
a tak profilaktycznie pamietaj, ze po kazdym lykaniu nalezy wygrzebac plemniki z miedzyzebow za witki, bo potrafia niezle namieszac

Gość Jeronikkkk
wybaczamy nasienie nasiona

hahaha, gumowy, a po co Ci lniane? masz problemy trawienno-wydalnicze? ;) Poza tym siemie lniane trzeba zaparzać i jest zbyt oślizgłe i za drobne to przegryzania każdej sztuki, przerzuc sie na pestki z dyni, są smaczniejsze i dobrze robią na prostatę :) P.S. Dobre to bylo :)

Gość Dominisia432
Nie. Gryziemy i wypluwamy!