Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenka_::(

co mi jest????

Polecane posty

Gość wiosenka_::(

Witam, moze ktos bedzie imila mi pomoc. Od jakiegos czasu mam dziwne objawy ktore staralam sie ignorowac przez jakis czas ale staly sie bardziej dokuczliwe wiec juz dalej nie moge, mam 34 lata i ogolnie dobry stan zdrowia, od jakiegos czasu jednak zauwazylam u siebie czeste bole glowy, nie sa one jakies uciazliwe trwaja na ogol do kilku minut, ale powracaja niemalze codziennie badz co kilka dni, od jakis 3 tygodni odczuwam zawroty glowy, najczesciej rano, ale nie sa one zwiazane ze wstawaniem szybkim z lozka badz czyms takim, pojawiaja sie nagle i trwaja kilka godzin, sa na tyle duze ze najbezpieczniej czuje sie w pozycji siedzacej badz lezacej. 3 tygodnie temu zaczelam kuracje antybiotykiem z powodu infekcji pluc, antybiotyk byl silny i musialam przyjac 20 sztuk. poczatkowo zawroty glowy przypisywalam antybiotykowi, ale nie biore go juz od 3 dni a dzis moje zawroty glowy sa dosyc silne, boje sie nawet zawiezs synka do szkoly bo wiem ze nie powinam prowadzic, do tego wszystkiego uwazam ze moja pamiec ulegla pogorszeniu, codziennie szukam telefonu badz kluczy i nie potrafie sobie przypomniec gdzie je zostawilam. wiem ze muze isc do lekarza, ale nie mieszkam w polsce i minie jeszcze kolejne dwa miesieace zanim bede mogla sie do niego udac czy ktos mial moze podobne objawy i wie co mi jest?? martwie sie ze to cos powaznego

Gość hjbkh
ja mam podobne i mnie to martwi ale nie bylam u lekarza. do tego dochodzi u mnie ciagle zmeczenie, czy sie wyspie czy nie, czy mam wolne czy nie, ciagle ledwo ciagne na soba nogi

Gość słodka bez cukru
nie wiem co to dokładnie jest bo najlepiej powie Ci o tym lekarz, ale jeśli chodzi o antybiotyk to całkiem możliwe, że to przez niego odczuwasz zawroty głowy, choć już go nie bierzesz. Jeśłi jest silny jego stężenie utrzymuje się w organizmie nawet kilka tygodni, więc to że przestałaś go brać o niczym nie świadczy. Raczej zrób badania i pójdź do lekarza, a nie szukaj porad na kafe, zwłaszcza na kafe. Pozdro.

Gość dk31
Witaj. Ja 2 lata temu miałam takie same objawy jak Ty,poszłam do neurologa,dostałam skierowanie do szpitala. Tam mi porobili kompleksowe badania( w tym tomografie komputerową) i wyszło,ze mam uszkodzony błędnik,początki choroby Meniera.