Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s_ e_ r_ d_ u_ s_ z_ k_ o

co to oznacza..?

Polecane posty

Lekarka kardiolog robila mi echo serca,ekg i ekg holter. Stwierdzila u mnie niemiarowosc oddechowa( zatokowa) po za tym na wypisie ze szpitala stwierdzono u mnie dystonie neurowegetstywna..a dodatkowo ostatnio pani kardiolog pow ze mam chorobe endogenna.. Dostalam magnez, lek concor cor i milocardin. Powiedziano mi tez ze przy tych probleemach z sercem moge w kazdej nawet najmniejszej chwili zdenerwowania dostac rozlegly zawal...mam 20 lat;( czy ktos moze ze mna porozmawiac ...moze ktos ma podobny problem.. Dlaczego postawiona taka diagnoze..? Nie mowcie zebym sprawdzila w google bo tam juz przeczytalam chyba wszystkie mozliwe artykuly.. Chcialabym aby ktos postronny icenil moja sytuacje..wypowiedzial sie.. Piszcie prosze..:(

Jest ktos?

...?:(

Gość klau.
myślę że lekarz wie co mówi.. ja mam "tylko" niemiarowość zatokową i ostatnio kardiolog powiedziała mi że wcześniej czy później czeka mnie rozrusznik.. a mam 21 lat.. byłaś tylko u jednego lekarza? ja na Twoim miejscu wybrałabym się do jakiegoś innego kardiologa. sama wybieram się na konsultację do jakiegoś innego kardiologa, bo nie śpieszy mi sie zbyt do tego rozrusznika i mam nadzieję że ta lekarka u której byłam się myli.. a Ty na razie dbaj o siebie ;)