Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siiiiiiiillveeeerr

Chciałbym aby zbrzydła, zgrubła i ogólnie aby się stoczyła

Polecane posty

Gość siiiiiiiillveeeerr

mowa o koleżance w której się zakochałem a ona mnie olała.. podoba mi się, kręci mnie.. i dlatego chciałbym aby totalnie chujowa sie stała rozsadziło jej dupsko na metr, aby zgrubła z 10 kg i na ryju jej pryszcze wyszły!! aby była wręcz odpychająca, tego sobie zycze :classic_cool:

Gość show me the money
"Chciałbym aby zbrzydła, zgrubła i ogólnie aby się stoczyła" o to wypisz wymaluj opisałas mojego byłego :)

Gość siiiiiiiillveeeerr
o prostu nie cierpie szmaty za to ze mnie odrzucila i chce dla niej tzn, dla siebie.. abym ja sie poczul lepiej- jak najgorzej!!!

Gość siiiiiiiillveeeerr
tego sobie i jej zycze, bo kiedy sie roztyje, bedzie mnie krecic jeszcze bardziej :P

o prostu nie cierpie szmaty za to ze mnie odrzucila Biedactwo... Jeszcze kolki od tego dostaniesz :-o

ładnie to tak źle życzyć koleżance? wcale się nei zakochałeś! gdybys się \zakochał to byś jej życzył jak anjlepeij,. po prostu chciałes ja przelecieć a ona cię olała 🖐️

Gość siiiiiiiillveeeerr
kochając jednocześnie jak wariat

Gość !!!EDDFHHBBB!!!
nie chce wracać do tamtych dni to już skończone z tym

Gość !!!EDDFHHBBB!!!
tak zimno tak pusto czuje sie

Gość Un homme fatal ;)
Faktycznie nasr..źle poukładane w głowach :) mają ludzie ,martwi mnie to ,porównanie z lekkim popapraniem zawsze poprawia człowiekowi nastrój ,utwierdza w błogim "jak to dobrze że nie jestem tak porypany ";) niestety wylęg prowokatorów i autentyczna hossa na internetowych matołów to prawdziwe przekleństwo internetu ...Bo powiedzcie sami jaką przyjemność może przynieść człowiekowi świadomość że jest lepszy od gościa który np:"kopuluje z własną siostrą ,robi kupę do słoika opatrując każdą innym limerykiem" czy imć "siiiiiiiillveeeerra". Odebrano nam przyjemność z komparatystyki naszej powszedniej ..;(

Gość Un homme fatal ;)
nie godzi się tak ! ;)

Gość czasami tak mi się wydaje
ze wiem kto to pisze. Bo chociaż jesteś wykształconym i inteligentnym człowiekiem, to jednak jest w Tobie dużo prostactwa. Tak czasami myśle, że to Ty i dlatego nie odpisze. Moje słowa mogłyby Cie jeszcze bardziej zaboleć. Czy ja Ciebie. prowokowałam? coś obiecywałam? To Twoja nadwyobraźnia, a szkoda bo mogła być z tego prawdziwa serdeczna przyjaźń.