Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwy probleeem

Wstydliwy problem..upławy u 7letniej córki!- jak jej pomóc?

Polecane posty

Gość kamila pepe4444
pani ginekolg napewno zbada rózniec twoja córke wkladajac jej palec w odbyt oczywiscie w rekawiczce. tak moja miala to starndard.

Gość onanistozjilogia3
Bedzie grzebanie w odbycie twojej corki az jej sie milo zrobi :)

Gość moze warto ?
Co wy gadanie,jakie badanie przez odbyt,przestańcie straszyć autorkę,bo widać,ze też przeżywa to wizytę :O. Autorko daj znać jak Wam poszło:)

Gość wstydliwy probleeem
Już jesteśmy po,uff.. Myślałam,że będzie gorzej,ale było całkiem nieźle. Mała tylko sie rozpłakała przed wejściem,ale jak już weszłyśmy do gabinetu to p.doktor tak ją zagadała,że mała się nawet nie zorientowała co i jak. Za to w domu był płacz,że ona tam nie pójdzie.. :O Lekarka kazała kupić właśnie tą maść clotrimazolum i smarować 3 razy dzinnie. Mówiła też aby jej dieta była teraz bardziej bogata w witamy,żeby wzmocnić organizm. No i za 3 dni będą jej wyniki z tego pobranego materiału i wtedy już przyjść z tymi wynikami moczu. Nie zapisała na razie żadnego antybiotyku,bo nie wiedziała,czy to zwykła infekcja czy jakas bakteria. No i oczywiście mam ją pilnować żeby się tam nie drapała.

Gość może warto ?
ale jak już będziesz miała wyniki badań to idziesz sama tak? czy też z córeczką?

Gość może warto ?
Nie,to jest bez recepty,ona mówiła,że to wygląda na jakąs bakterie,pytała sie też,czy mała sie miala ostatnio jakis robaków,bo jej się to tez trochę koło odbytu przeniosła i tam tez kazała smarować . No,ale wszystko bedzie wiadome jak bedą wyniki. Ona powiedziała,ze za te 3 dni mam przyjsc z nią,bo ona chce to zobaczyc ,czy sie goi , bo wlasnie martwiło ją to ,że jest to przy odbycie.

Gość może warto ?
miało być do może warto *

zapytałam, bo moja 5latka miewa sporadycznie odparzenia. Czasem popuści w majtki i nie przyzna się, i są potem efekty. Smaruję ją wówczas (jak za niemowlaka ;) ), Sudocremem i dolegliwości mijają po dniu czy dwóch....

Gość wstydliwy probleeem
Wiesz,tylko moja jak miala odparzenie jako niemowlak to byly takie 'a la ' krotki czerwone i tez po sudocremie schodziło,a tutaj jest po prostu mocno zaczerwienione no i te upławy. Zobaczy,y,czy ta masc pomoze,jak bedzie pomagala to nawet jej ze soba nie będe brala do tej lekarki .

Gość wstydliwy probleeem
sorki za błęy ale cos mi klawiatura pada :O

Gość laura111
A jak mała przeszła badanie??

Gość maria magdaa2
wlasnie opowioedz po kolei jak to bylo. ginekolog dzieciey ma dzieciecy fotel ginekologiczny w pozycji sie jest takiej samej jakby badal dorosla kobiete?

Gość a czemu on ma to zrobić?
pedofil wykryty :O

Gość maria magdaa2
JESTEM KOBIETA I MAM 4LETNIA CORKE IDIOTO, NO CÓZ ALE GLODNEMU CHYBA CHLEB NA MYSLI CO!!!!

Gość wstydliwy probleeem
Badanie przeszła b. spokojnie. Yzn nie szarpała się,ani nic,tylko się cała trzęsła. Lekarka tylko pobrała materiał i tyle. Tak fotel ma "normalny". Potem mała musiała polozyc sie na kozetce,bo jeszcze jej przy odbycie patrzala.