Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzanie i ladny biust

odchudzanie i ladny biust. mozliwe? ze piersi nie zmaleja i beda ladne

Polecane posty

jak jest u was,gdy sie odchudzaliscie

Gość keylinetaa26
To zależy ile chcesz schudnąć. Jeśli zrobisz to rozsądnie, ćwicząc, stosując kosmetyki to do utraty jakiś 10-15kg nie powinno być problemu o ile nie maż dużego biustu.

Gość ja pani wasza
po odchudzaniu piersi maleja -niestety

Gość rolling in the deep
to zalezy-jak chcesz schudnac z 5-8 kilo to pewnie nie bedzie jakiejs wielkiej szkody dla biustu ale jak juz wiecej ponad np.15-20 kilo to na bank jego stan sie pogorszy..cos za cos:)

wlasnie nie mam duzego biustu a wlasnie chce schudnac tak z 10kg,stosuje krem z avonu modelujaco liftigujacy.i z eveline serum modelujace nie cwicze bo nie wiem jak robie tylko brzuszki

Gość efrtbh5y5
taki krem nie da nic jak tylko smarujesz, trzeba trzymać diete i z użyciem w.w. kremów musisz masować partie ciała

Gość ukulela
Mój facet: " o Ty miałaś kiedyś duże cycki" Ja: Kiedy? M F: "na tym zdjęciu" Ja: tak i miałam 6 kg więcej Wniosek taki. Sama zdecyduj czy wolisz mieć mniej sadełka i mniejsze cycki czy więcej sadełka i większe cycki. ja Ja znając oba warianty zdecydowałam sie na ten pierwszy. No chyba, ze masz genetycznie duży biust to nie musisz się martwić :)geny Ci nie schudną.