Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh...

jak obudzic w sobie uczucie z poczatku zwiazku?

Polecane posty

Gość ehh...

Witam, chcialabym poznac opinie osob postronnych na temat wymieniony w tytule. Moze ktos mial podobny problem co ja teraz i wie jak sobie z tym poradzic.. bede wdzieczna za pomoc. otoz od jakiegos czasu jestem w zwiazku z mezczyzna w ktorym podkochiwalam sie dobrych pare lat. Gdy teraz w koncu jestesmy razem a on kocha mnie bezgranicznie ja zaczynam watpic w swoje uczucie do niego. na poczatku bylo super, pieknie itp. bylm przeszczesliwa, cieszylam sie kazda minuta z nim, ale teraz zaczynam zwracac coraz wieksza uwage na jego wady, coraz czesciej mi one przeszkadzaja... moze to tez sprawka mojego przyjaciela z ktorym przyjaznie sie o wiele dluzej niz jestem z moim facetem.. bo on znowuż ma to czego brakuje mojemu narzeczonemu i ostatnio zaczelam wiecej czasu przebywac z nim i wiem ze jemu na mnie zalezy a ja czasem mam wrazenie ze wolalabym byc z nim niz moim obecnym partnerem.. albo to tez sprawka tego iz niedawno zareczylam sie z moim chlopakiem i po prostu zwyczjnie mam watpliwosci wystepujace przed slubem.. nie wiem juz co robic.. nie chce go zostawiac bo wiem ze bedzie strasznie cierpial. byl taki czas ze zrobilismy sobie przerwe od siebie ale ani on ani ja nie moglismy dlugo bez siebie wytrzymac.. moze ktos cos z tego zrozumie i mi pomoze..

Gość show me the money
nie chce mi sie czytac ale ja wiem jak obudzic uczucia w moim byłym :) wystarczy ze pomacham mu kasa przed oczami i juz bedzie moj :)

Gość show me the money
ale teraz nie stac mnie na takiego zigolaka niestety

Gość rtyhrtyu
A może to po prostu "sprawka" Twojego głupiego mózgu i kapryśnego podejścia do życia?

Gość show me the money
moj były jest zigolakiem okazało sie ze był juz dług przede mna a ja naiwna stawiłam mu wakacje i nie tylko :} pozniej zostawił mnie dla bogatej laski ktora jeszcze lepsze i fajniesze wakacje mu stawiała i nie tylko :) ustalilam sobie priorytet ze wygram w loteri kupe kasy a wyedy przyleci do mnie w podskokach zwabiony zapachem bogactwa i bedzie piszczał do mnie ze mnie tak strasznie kocha :) ale mam przebierły plan :)