Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidzialnaa

do kobiet a może i do facetów')

Polecane posty

Gość niewidzialnaa

Mam pytanie do kobiet. Znam faceta od jakis 2lat dodam ze rok temu spotykałam sie z nim. To nie byl żaden pikantny romans ale cos miedzy nami iskrzylo. Blisko rok sie nie widzielismy ale gdy go znow ujrzałam zmiekły mi kolana :p co robic? Pisze, proponuje mi spotkanie, wyszła swoje zdjęcia i twierdzi ze intensywnie mysli o mnie. Otóż umowilam sie z nim i boję sie ze moze dojsc miedzy nami do bliższego kontaktu. Co tu duzo mowic, mam do niego słabość...on chyba do mnie tez. Nie wiem czy jest sens wchodzić drugi raz to tej przysłowiowej wody:( co sądzicie o tym wszystkim? Wczesniej to ja trwalam z znajomość jednak On twierdzi ze Nie zapomniał o mnie. Co lepsze ja o nim tez nie...

Gość niewidzialnaa
Dodam ze mam obawy co do seksu ponieważ wiadomo jacy sa faceci. Jeszcze Wykorzysta i zostawi :S ale z drugiej strony 1,5roku jestem w celibacie i mam chrapkę na to chaciooo :D

Gość mam35plus
a bierz go i już! :D Allbo coś będzie z tego potem albo nie, ale przynajmniej nie będziesz się zastanawiać za pare lat czy coś cie w zyciu nie ominęło :P

Gość mariner
a co ci szkodzi spotkac sie i pogadac ? co stoi na przszkodzie ? .Jak sie dwoje ludzi przyciaga to nic lepszego nie mozna chciec! A tak poza tym to przemawia prze ciebie jakas trauma! wiadomo ! wykorzysta! a co ci takiego cennego moze zabrac ? :) Najwyzej co cie nie zabije to cie wzmocni :) jak wam nie wyjdzie.