Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała różyczka

Mam tylko 159cm wzrostu! Jak bardzo chciałabym mieć 170cm :(

Polecane posty

Gość mała różyczka

mieć zgrabną figurę, długie nogi :( a tak, jestem malutkim skrzatem :(

Gość moja dziewczyna ma 162 i
jest najzgrabniejszą dziewczyną na świecie ja jestem bykol 190 zawsze fajnie razem wyglądamy do tego szpilki 15 cm i sexxxx normalnie;)

Gość mała różyczka
to nie to samo :(

Gość yyyyyyyyyyyyy
a jakie ma wymiary i ile wazy twoja dziewczyna

Gość jolineee
ja mam 170 i chcialabym byc nizsza. ciesz sie ze mozesz nosic szpilki. ja sie w nich czuje jak wielkolud :(

ja mam 170 i jest ok ale jakbym miała 160 bym się nie przejmowała jakie to ma znaczenie? ważne by waga była odpowiednia do wzrostu

Autorko, nie łam się. Ja mam 157 cm wzrostu i każde szpilki moje :D trzeba to zaakceptować, bo to jest jedna z tych rzeczy, na które nie mamy wpływu. Jedynie trzeba pilnować figury, bo przy niskim wzroście łatwo można zrobić z siebie kluseczkę.

Gość zxxzzcxzxczxc
Autorko, też chciałabym być wyższa. Mam 158 wzrostu, i chciałabym ponad 10 cm więcej

Gość wielkie mi zeczy
a co ja mam powiedzieć ja mam 170 a chciałabym mieć co najmniej 180!!czuje sie jak karzełek:D

Gość zxxzzcxzxczxc
180 to już babochłop, najlepszy wzrost 165-175

Gość mała różyczka
a no własnie ... a 170cm to nie jest żaden karzełek... to wzrost idealny, jak modelka, nie trzeba się męczyć żadnymi szpilkami, we wszystkim dobrze wyglądasz, nie musisz skracać nogawek... ale 180cm to nigdy w życiu bym nie chciała mieć to męski wzrost...

Autorko ty nie masz wiekszych problemow? Ja mam 153 i nie chce byc wyzsza. Nigdy nie mialam problemow z mezczyznami i mam wysokiego meza. Musisz sie nauczyc zaakceptowac siebie.

Gość mała różyczka
prinzessa to fajnie że siebie akceptujesz, moze dlatego ze masz faceta... a nie wyobrazam sobie mieć jeszcze 6 cm mnie niż teraz! Może jakbym miała powodzenie, to olałabym wzrost... Ale faceci są pozajmowani przez dziewczyny o wzroście 170 cm :(

Gość wynajmekawalerkrkrkrkrkreeee
Nic nie zrobisz na ten temat :(

Gość Jak będziecie miały po 30 będz
iecie sie przejmowały juz tylko tym żeby dziecko maturę zdało i na stuia sie dostało a potem prace mogło dobra zdobyć i życie szczęśliwie sobie ułożyć i żeby wasi rodzice łagodnie przeszli wiek demencji -to będą wasze największe zmartwienia A jak wspomnicie te teraz to będziecie żałowali że póki mogliście to z życia nie korzystaliście !

Masz na pewno inne atuty jako kobieta. Moge zapytac ile masz lat? Ja ci powiem ,ze kiedys mialam z tym problem bo bylam najmniejsza z klasy itd. Teraz lubie sie taka jaka jestem-przynajmniej w wieku prawie 30tki musze pokazywac dowod kupujac wodke hihi.

Gość wielkie mi zeczy
mała różyczko może ładnie dziewczynom we wszystkim które mają 170 wzrostu ale SZCZUPŁYM dziewczynom a ja do takich nie należe:D

Gość wielkie mi zeczy
po za tym mój chłopak ma 194 i przy nim czuje sie głupio,jak wszyscy nas mierzą:O

Gość !!!
Ja mam 180cm....i tez to nie jest za fajne...jak załoze szpilki to niewielu facetów moze ze mną konkurowac wzrostem...ha,ha tak zle i tak nedobrze :-)

Gość mała różyczka
prinzesska mam 20 lat.... może kiedyś zaakceptuję siebie..

Rozyczko zycze ci tego z serca. Wzrost do tylko wzrost tego nie dasz rady zmienic. Mozesz ale np uprawiac sport zeby miec ladna figurke, byc atrakcyjna zadbana...zebys dobrze sie czula a wtedy polubisz sie siebie taka jaka jestes . Za to mozemy nosic wysokie buty-ja np do slubu szlam w 15cm obcasach. 180cm to tez juz sporo.

Prinzesska mądrze mówi, trzeba to zaakceptować, bo to się już nie zmieni. Poszukaj w sobie innych atutów, niski wzrost jest akurat najmniejszym problem u kobiety. I mówi to kobieta bez faceta, żeby nie było, że się akceptuję, bo ktoś mnie kocha. Są mężczyźni, którym podobają się niskie kobiety, więc kiedyś go spotkasz. Głowa do góry :)

Gość nie nie nie znajoma
ja mam 172 cm i marze o szpilkach przynajmniej 7 cm. ale nigdy nie bede mogla sobie na nie pozwolić :(

Gość taka malaaa
ja mam 158 i idealny wzrost dla mnie to 165 :) Ale mogę założyć szpilki i też fajnie wyglądam poza tym nie mam kompleksu na punkcie wzrostu :) Małe jest piękne autorko :)

Gość mała różyczka
dziękuję dziewczynki za pocieszenie, prinzesska, alexis ... wszystkim, którzy próbują mnie podnieść na duchu, to bardzo miłe :)

Nie ma za co. Znajdziesz wspanialego partnera jestem tego pewna. Ja jestem nizsza od ciebie a moj maz ma 190wzrostu.