Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość show me the money

ex mojego chłopaka

Polecane posty

Gość show me the money

mój chłopak był z najwieksza suka swiata, która nie dosc ze mu kase zabrała, szacunek do siebie samego i godnosc to jeszcze go zostawiła dla innego fagasa i wysmiała... chłopak schudł strasznie wymizerniał a ta wampirzyca j**ana sie nie chciała od niego odj**ac... w koncu poznał mnie- fajna dziewczyne, odzył, zaczał o siebie dbac był szcesliwy a ta suka wyczaiła to mimo ze sie kamuflował i chronił przed nia...znowu mu sie w zycie wj**ała i ma teraz chłopak ma prblemy, znowu schudł, nie chce jesc - wampirzyca ciagnie z niego soki udaje pomocna i kochana a juz dwa razy go zniszczyła...chłopak przestał dbac o siebie, zapuscił sie, schudł jest nieobecny, zaczoł mizerniec w oczach i normalnie usychacc...jak sobie suka polezie i pozwoli mu byc ze mną, czyli z tą która kocha i zawsze kołach znowu odzyje, zacznie sie cieszyc zyciem, uspokoji sie i bedzie szczesliwy a przez ta wampirzyce musi sie k**wa mac leczyc , choruje, chudnie i po mału normalnie umiera skad sie jakie dzi**i biora i takie mega zaj**iste suki ??? chlopak jedyne czego pragnie to smierci aby miec od niej juz spokuj!!! kurcze no ... a dzi**a nie rozumie i nie ogarnia tego ...sama sie spasła jak swinia bo ma sie k**wa czym zywic komarzyca jmodlisza j**ana jak ja takich suk nienawidze ... odwaliła by sie suka od normalnego fajnego chłopaka i pozwoliła by mu byc szczesliwa z kims innym kogo naprawde kocha a ta pasozytuje na nim

Gość jolineee
twoj facet to jakas pizda za pszeproszeniem ze sobie nie umie poradzic z natretna babą :O rozumiem kobeita zaszczuta przez faceta moze sie go bac itp ale facet??

Gość show me the money
on marzy tylko o smierci!!!! on tak naprawdę chce być ze mną, ale ona mu nie pozwala żyć!!

Gość show me the money
co za suka, co za wampirzyca!! a on fajny chłopak, bardzo mnie kocha a teraz schudł, musi iść na leczenie, bo ona mu żyć nie daje!!! wciąz pozycza od niego pieniądze, a co ona ma zrobić? daje jej, suce! jak on wygląda mizernie przez nią, a tak już odżył!

Gość sxwq
ale o co chodzi? co niby mu ta ex robi? jak sie wtraca?

Gość sxwq
to po co jej daje jakis cipowaty ten twój chlopak

Gość show me the money
a co ma zrobić? zniszczony jest psychicznie przez nią, poza tym ma dobre serce a ona to wykorzystuje, szmata

Gość Vcfgbb
Facet sie tak raczej nie lituje bez winy. Moze jest cos o czym ci nie mowi by chronic swoj super wizerunek.

Gość show me the money
że co niby??? on tej szmaty nie kocha, przytyła i jest wredna

Gość purk-purk
dajcie spokój, to jakaś nędzna prowokacja...

Gość wybacz kobieto ale ile bledow
zrobilas w tym i ile naprzeklinalas :O wstyd jak byk