Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dryugd

fotomodeling

Polecane posty

Gość dryugd

Szukam osób z doświadczeniem w fotomodelingu. Czy są tu takie?

Gość Vcfgbb
A o co chodzi?

nie moge powiedzieć gdzie. Angol albo Amerykanin (nie pamietam juz co to było) mieszkający w Warszawie i ma tam swój biznes. Taki w sumie zjadliwy.

jak biznes to mniemam, że już nie taki młodzik? :classic_cool: kurfa ja musze porządek robić ...(niekoncząca sie historia :O ) a tak mi sie nie chce.... przydałby sie jakis jeleń :(

No nie :D:D Młody nie jest, ale jestem ciekawa co napisze, bo narazie zapytał co u mnie :D:D:D Pokażę ci jego fotełe najwyżej :D:D

Lepiej nie bo jeszcze mi ślinka pocieknie a własnie zdjęlam śliniaczek :classic_cool: :D ej a Ty nie czujesz braku energii od tych mrozów? :o

poczuje jak wypiertolę na 2 godziny matmy i na miasto 😭 zrobiłam sobie tapete chyba pierwszy raz od tygodnia i znowu zakochałąm się w sobie :D:D:D

ja tez mialam sie dzisiaj umalowac itp. i dupcie zarywac ale jestem zbyt leniwa :( ej powiedziałabys mi cos o prostownicy, tzn czy każdą da sie kręcic loka?

Gość Zabrakło naj naj naj...!!!
Jakie z was pustaki, skisnięta i czkawka... Cały dzień na necie, bez realnego życia. Skisnieta pokaż prawdziwa twarz bez prześwietlenia- już nie napisze.

chyba nie każdą :D:D no w każdym bądź razie na pewno taką cienką :D:D Ja mam taką sleek & curl a innej nigdy nie miałam, więc Ci nie powiem. Ale raczeeej tak :D:D

Gość dryugd
nikogo nie ma?

jestem, ale za 30 minut ide na hałsa Zabrakło naj naj naj...!!! Jakie z was pustaki, skisnięta i czkawka... Cały dzień na necie, bez - skąd wiesz, że jestesmy tu tzały czas? :classic_cool: chyba też tu siedzisz skoro wiesz :D :D :D

ps aha skizto bo kupiłam prostownicę i miala lokowac ale nie kręci:O na szczęscie mam tez starą lokówke ale sie jej boje :D