Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona z lekka

Kolega z pracy oczekuje czegoś więcej...

Polecane posty

Gość zagubiona z lekka

Witajcie. Dwa miesiące temu wróciłam do pracy. okazało się,że przez czas jak mnie nie było sporo się zmieniło. szef zatrudnił swojego syna jako informatyka. chłopak początkowo wydawał się sympatyczny,ale z dnia na dzień robi się coraz gorzej... otóż dowiedziałam się od dwóch koleżanek,że bartek to taki playboy i faktycznie zaczął się teraz do mnie przystawiać. od dwóch tygodni jest po prostu nie do wytrzymania! codziennie przynosi mi kwiatki i zostawia na biurku z jakimiś głupimi bilecikami, rzuca jakieś głupie teksty,proponuje spotkania,kolacje itp. strasznie mnie to męczy. okazuje się że od tamtych koleżanek się odczepił jak poszły z nim do łóżka... ja nie mam zamiaru się wdawać w jakieś romanse,bo kocham męża i dziecko. nie jest to molestowanie przez szefa,bo on jest kolegą z pracy,a nie przełożonym-nikt mi nie grozi utratą pracy,ale on nie rozumie,że nie będę z nim. nie wiem co zrobić,bo atmosfera jest ciężka. lubię swoją pracę, dobrze mi płacą,ale ciężko mi w tej sytuacji pracować. co zrobić?

Gość ciężka sprawa fakt
A może porozmawiaj z nim poza pracą i postaw sprawę jasno. a ile on ma lat? może to jeszcze młokos i nie rozumie pewnych spraw? może porozmawiaj z jego ojcem?

Gość zagubiona z lekka
No on ma dwadzieścia parę lat,jest ode mnie chyba trochę młodszy. głupio tak chodzic do szefa i skarżyć na syna. a jak tamten się wyprze,to wtedy mogą mnie zwolnić za to że coś takiego powiedziałam.

Gość kuzyneczka09
a może mężuś nie mu wytłumaczy łopatologicznie w czym problem

Gość z lekka frywolna
jeeezuuuu masz problem daj mu dopy a może nawet premię dostaniesz i spokój będzie :classic_cool:

Gość zagubiona z lekka
Jakbym miała na niego "nasyłać" męża to równie dobrze mogłabym złożyć wymówienie. a ja chce tam pracować. jak mu wytłumaczyć,bo ja chyba zwariuję jak tak dalej będzie mnie męczył. właśnie przysłał mi intranetem wiadomość,że może bym z nim jutro po pracy skoczyła do kina,bo ma bilety na komedię romantyczną?

Gość co to qurrwa intranet
Chyba internet analfabetko!!!! i wiadomość przysyła się na maila. ja nie mogę jakie tempe strzały!

Gość kuzyneczka09
a intranet to i ja mam w pracy to jest wewnetrzna forma komunikacji do tej wyżej co obrażac tylko potrafi chyba, ze autorka się pomyliła

Gość zagubiona z lekka
Nie pomyliłam się intranet to wewnętrzna sieć firmowa. Doradzi mi ktoś? bo zdradzać męża nie zamierzam.

Gość kuzyneczka09
Chyba internet analfabetko!!!! i wiadomość przysyła się na maila. ja nie mogę jakie tempe strzały! jeśli już to "tępe" strzały

Gość kuzyneczka09
na takich to bata nie ma może się znudzi miałąm takiego pierdolniętego w pracy kiedyś, nic go nie ruszało, żadna odmowa w końcu zmieniłam pracę, ale nie ze względu na niego

Gość zagubiona z lekka
A ja nie chcę zmieniać pracy. mam wysoką pensję w mieście gdzie mieszkam spore bezrobocie,a ja musiałam wrócić do pracy,bo nasza sytuacja finansowa zrobiła się tragiczna w ostatnim czasie...

Gość zagubiona z lekka
kolejna wiadomość- "pójdziemy po pracy na kawę? a może skoczymy do mnie,strasznie zimno za oknem,a ja mam kominek..." jezu nie wytrzymam do 17. ja chcę już do domu,on jest nienormalny!