Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Z krakowa:)

Dostałam pudło ubranek, zabawek , kosmetyków całkiem za darmo:)

Polecane posty

witam jestem w ciezkiej sytuacji i mam synka 18 miesiecy , pisalam o pomoc w ubrankach jedzeniu itp, dostalam duzo wskazowek gdzie moge sie udac po jedzenie itp i zgadalam sie przez maila z pewna kobieta ktora powiedziala ze wysle mi kilka rzeczy (mieszka za granica) i dzis dostalam pudlo ogromne , ledwo je podnioslam , pelno slicznych ubranek wygladaja jak nowe , nawet kombinezon , buciki na lato zime , jesien, pampersy , nowy kubeczek niekapek , slodycze , zabawki , kosmetyki typu szmpony i mydelka johnsona, paste i szczoteczki dla dzieci oczywiscie nowe krem do popci dla synka oraz nawet dla mnie orginalne ladne nowe perfumki:) bardzo sie zdziwilam ze dostalam to wszystko za darmo nawet przesylki nie musialam oplacac , proponowalm tej Pani symbolicZna sume albo chociaz przesylke ale napisala ze niechce i zebym kupila cos synkowi jak mi sie sytuacja porpawi:) myslalm ze tkich ludzi juz niema a jedna sa:) pozdrawaim serdecznie to Pania i jeszcze raz dziekuje:)

Gość hftyjtu
akurat wierzę...

ja nikogo nie zmuszam zeby wierzyli bo sama nie moge uwierzyc i nie musisz wierzyc:) dawno nie bylam taka zadowolona jak dizs i jak widze jaki synek jest radosny:)

ta Pani wyslala te ubranka po swoim synku ale naprawde wygladaja jak nowe ,ja tez czesto oddawalm ubranka po moim synku za darmo potrzebujacym matka:)

Gość o may goddd
trzeba bylo myslec wczesnij jak cie nei stac na dzieciaka:O

Gość efrtbh5y5
super, widać sa jeszcze ludzie którzy potrafią się dzielić, gdybym mogła też bym pomagała

Gość hftyjtu
jakby to byla prawda to bys nie musiała sie na forum chwalic zeby poprawic sobie samopoczucie,ja mam nowe,sliczne ubranka,fajne perfumy,kosmetyki i nie za darmo i nie wyzebrane ale za zarobione przeze mnie pieniązki i sie nie chwale tu na forum.

Gość Jo-------anna
Widzisz, wspaniały dzień. :) Cieszę się, że znalazłaś taką osobę. Życzę poprawy sytuacji:)

To fajnie, są jeszcze na tym świecie dobrzy ludzie ;)

a aj nie pisze do tego ze wyzebralam tylko chcialam poruszyc temat ze ludzie powinni sobie nawzajem pomagac i ze sa tacy ludzie co chca pomoc a nie tylko obrazac innych, ja tym matka co im pomoglam nie uwazam ze sa zebraczkami bo nie znam ich sytuacji wiec nikogo jak nie znam nie oceniam a jak moge to pomagam i tyle ale widac ze niektorzy sa chytrzy i patrza tylko siebie...

Gość kuzyneczka09
jakbyś mieszkała w warszawie to coś bym ci podrzucała co jakiś czas, ale w wysyłki nie mam czasu się bawić

Gość Jo-------anna
Jakby to byla prawda to bys nie musiała sie na forum chwalic zeby poprawic sobie samopoczucie,ja mam nowe,sliczne ubranka,fajne perfumy,kosmetyki i nie za darmo i nie wyzebrane ale za zarobione przeze mnie pieniązki i sie nie chwale tu na forum. Wydaje mi się,że jednak właśnie się pochwaliłaś. Cudownie,że Ci się życie poszczęścliło i Cię na to stać,ale niestety niektórym się mniej udało. Nie bądź wredna i nie psuj radości innym.

Gość efrtbh5y5
już sie złośliwe krowy odezwały, co boli was że ktoś coś za darmo dostał? jak psy ogrodnika

Gość hftyjtu
słuchaj bajeruj sobie kogo chcesz,ale mnie kitu ni wcisniesz ze babka z zagranicy poszla do slepu i nakupowała specjalnie dla ciebie nowe kosmetyki,pampersy itp i wysłała to z zagranicy cakiem za darmo nieznanej osobie?isałas sama ze kosmetyki są nowe wiec sadze ze w domu miałaby uzywane.

dziwie sie wlasnie czemu ludzie odrazu sa tacy zlosliwi ?? chyba pisza tak specjalnie zeby prowokowac innych , nie roumiem tego ...

Gość hftyjtu
ale nie zakładam o tym tematów :-0

To milo, ze potrafisz byc wdzieczna. a ludzie sa zlosliwi bo nie dostali pudelek zabawek za darmo, a w sumie sa w podobnej sytuacji jak Ty, tylko na forum rzna bogaczy, bo jedynie to im zostalo :)

Gość hftyjtu
bo piszesz bzdury...dostalas to ok,ciesz sie i nie chwal na forum jakbys 6 w totolotka trafiła.

Gość pamiętam tamten temat
A byłaś w jadłodajniach,których adresy Ci wtedy podałam?

wczesniej dosc dlugo pisalaysmy maile wymienilysmy sie zdjeicami dzieci i opisalam jej moja sytuacje , ona mi napisala ze moze mi pomoc ze ubranka zalegaja jej w szafie a jak mi kupi szampon i mydelka dla dziecka to nie zbiednieje, jakbym miala duzo pieniedzy to tez chetnie pomoglabym matce z dzieckiem wiedzac ze nawet niema czym umyc dziecka albo za co kupic pampersy , a propo pampersow wyslala mi po synku bo jej huz siedzi na nocniczku i zostala jej paczka to mi wyslala:) niewiem czemu ludzie niechca wierzyc ale to swiadczy ze pomoc bezinteresowna to jest cos dla nas niewyobrazalnego...

Gość hftyjtu
calluna-taaa...ty znasz moja sytuacje,jestes jasnowidzem?

bylam dziekuje za adresy tez dziekuje , nawet w opuiece udalo mi sie zalatwic obiady w barze :)

Gość hftyjtu
no dobrze juz sie tak nie tumacz,niech ci będzie.

Gość Jo-------anna
Ale jest szczesliwa, to czemu ma się nie pochwalić? Ktoś ma problem,żali się,ktoś się cieszy - dzieli się radością z innymi, ma problem- szuka rady. Czy może w innym celu powstało forum? Może ja się nie znam?

Tak, mam pewne zdolnosci :P Moje zdolnosci mediumiczne powiadaja mi, ze masz pewien problem... ;-)

Gość hftyjtu
ja wiem jak tu nieraz matki "pomagały" bo takich tematów o pomoc bylo wiele.Mało która była chetna do pomocy dlatego nie bardzo wierze.

Gość kuzyneczka09
bzdura ja często pomagam ludziom, a oni mnie

jestesm szczesliwa bo ja na tyle nie moglabym sobie pozwolic :) a jak widze jak synek sie ladnie bawi i jest zadowolony to juz nic wiecej nie potrzebuje:)

Gość hftyjtu
calluna- nie mam,bynajmniej nie z pieniedzmi,pisałam juz post wyzej ze wiem jakie kafeterianki były chetne pomagac,na takie matki co prosiły o pomoc tylko bluzgi leciały.

ja np dzis oddalam do domu samotnej matki caly wor moich ubran i tez sie ciesze ze moglam pomoc i ze kobiety ktore je dostaly sie ciesza:)