Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaSOBIEjedna22latka

zaciśnij zęby, sam niczego nie zmienisz uśmiechnij się,ręce schowaj do kieszeni

Polecane posty

Gość takaSOBIEjedna22latka

Leże sobie z kotkiem na łóżku..w tle kawałek PIHA i myslę o tym jebanym życiu. i posumówując je mogę smiało stwierdzic że mam wszystko prócz ..miłosci. Mimo ze mam powodzenie zlewam wszystkich z góry..zachowuje sie jak suka. moze gdyby Bóg nie dał mi kilku atutów było by inaczej. Swoją urodą osiagam wiele..maja nastepna wada to... cwaniactwo.wiem gdzie sie zakręcic i co powiedziec . aby mięc lżej w życiu. mam pracę o której marzą moi znajomi po dobrych studiach,mimo tego ze mam tylko mature. Uważam ze wpadłam w ten wir kurewskiego swiata . chwilami mam ochote uciec z dala od tego sztucznego swiata od tych ludzi. i cos dobrego do posłuchania http://www.youtube.com/watch?v=OR8HjDqKRJA&feature=related

Gość hehehehehe232
podsumówujac jestes nadziana panienką i srasz na ludzi z góry. nawet juz i kasa nie robi na tobie wrazenia. kawałek piha mistrzowski

Gość pelikan.
marne prowo, panny takie jak opisana wyżej nigdy nie narzekają, mają wszystko czego zapragną, facetów, sex a i miłość- jesli tylko tego chcą a przede wszystkim nie smęcą pierdół na takim forum :O daję 0/10