Gość PaterakZbych Napisano Grudzień 17, 2019 Przeprowadzka to taka chwila w życiu co nie jednemu sen z powiek ściąga. Aby móc spać spokojnie i nie przejmować się żadnymi szczegółami warto wynająć firmę, która doskonale zna się na rzeczy. Ja korzystałem z firmy JAPA & CO. Wszystko dostepne było u jednej firmy od kartonów po wszystkie inne drobiazgi łącznie z samochodami. https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ludwik Napisano Styczeń 29, 2020 Japa & Co super jakość. Super podejście do klienta i akurat trafiłem na super promocję. Na hasło Dzwonisz i Masz dostałem -20% rabatu. Choć muszę przyznać, że nawet i bez tego mają naprawdę przystępne ceny i szeroki asortyment samochodów i kartonów. https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano Listopad 23, 2021 Faktycznie firma Japa&Co jest jedną z lepszych, które można zatrudnić do przeprowadzki. Mają i dobre ceny, i co najważniejsze - ekipę, która potrafi szybko całość załatwić, a pomagają od samego początku przeprowadzki do końca, także warto skorzystać z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
durla 0 Napisano Maj 26, 2022 Bez względu na to, kto ma jaką przeprowadzkę, to warto odezwać się do Japa & Co. To są profesjonaliści w każdym calu i na każdym etapie. Można się śmiało do nich odezwać z każdą przeprowadzką i pomogą ze wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Lipiec 28, 2023 Faktycznie najlepszą firmą, która zajmuje się przeprowadzkami jest Japa&Co. Nie mają sobie równych. Nie ważne jak dużą przeprowadzkę będziecie mieć na głowie, oni szybko ze wszystkim sobie poradzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano 23 Luty Ja ze swojej strony mogę też polecić poradnik, który znajdziecie na stronie Japa&Co. Warto go przeczytać zanim zabierzecie się do całej przeprowadzki, bo to parę minut lektury, a cała przeprowadzka wyda się o wiele łatwiejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach