Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj toksyczny ojciec

Jak sie uwolnic od ojca despoty?

Polecane posty

Moj ojciec to czlowiek toksyczny, zly, wredny, podly, po prostu nienawidze go. On traktuje mnie jak swoja wlasnosc. Nienawidzi kazdego mojego faceta. Mam 26 lat a ja do tej pory nie wiem jak sie wyzwolic z pod jego skrzydel. Ja jestem dorosla kobieta, kobieta ktora sama jest matka. Mam 5letniego syna. Ojciec mojego syna odwiedza swoje dziecko co jakis czas to moj szanowny tatus jak ten przyjdzie urządza mu awantury. Moja siostra ma 30 lat do tej pory nie wyszła za mąż i wie że to jest głównie wina jej ojca, niczyja więcej.

Gość DEL KUN
siekierą!

Np. moja matka nigdy nie mogla pracowac. Jak wyszla na 10 minut to robil jej awantury ze spotyka sie z mezczyznami, dlatego mama siedziala w domu i byla posluszna ojcu. Teraz moj brat ma zone, syna, corke i w swojej rodzinie ktora zalozyl odstawia takie same cyrki. Urzadza zonie awantury ze wogole smie rozmawiac z innymi facetami. Drugi brat sie do tej pory nie ozenil to ojciec urzadza mu awantury ze ma 29 lat a do tej pory zyje z kobieta bez slubu, ze nie ma jeszcze potomstwa itp.

Wyprowadzilabym sie, tylko gdzie sie wyprowadze? nawet nie mam gdzie bo mieszkam w jego domu, pracuje w jego firmie i mieszkam u niego. Jestem pod jego stala kontrola. Jestem tak jakby uzalezniona od niego pod kazdym wzgledem. Np. z mojego pokoju jest wejscie prosto do pokoju rodzicow.