Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna2012

martwie sie o meza

Polecane posty

Gość smutna2012

Jestem stop jestem zestresowana.Moj maz studiuje juz 4 rok a ja sie tylko o niego zamartwiam i boje bo ona malo spi (po 4 godz)ma duzo nauki i zarywa przez to tez noce.Uczy sie od 9 do 15 do pracy na 16.30 ma i zostaje do 1 w nocy(pracuje w fabryce stali,ja pracuje od 16 do 24 malo sie widujemy,rano uczeszczam na zajecia z jezyka angielskiego)przychodzi do domu idzie do ksiazek idzie spac pozno bo a wstaje o 7 rano!nie wiem dlaczego tak straszne sie o niego boje,to odbija sie na moim zdrowiu mam depresje,placze kiedy jestem sama w domu...co ja mam zrobic?jestesmy zagranica sami 9 rok bedzie..nie mam tutaj nikogo oprocz meza.

Gość nokiahfyuol78
a skad jestes

moze wkradla sie depresja? Strach moze wzwolic uczucia niepokoju , placzu i leku :-( Moze powinnas znalezc sobie , jakas fajna kolezanke na pogaduchy, troche wzielaby od Ciebie tych trosk . Taka przyjaciolka to , jak terapeutka :-D

Gość studiuje??
TO ILE MA LAT? I CO STUDIUJE?

Gość smutna2012
mozliwe.od dziecka choruje na nerwice;(nie mam zadnych kolezanek;( mam pyt:co Wy byscie na moim miejscu zrobily?

po pierwsze poszukalabym dobrego psychiatre. Sa doskonale leki i po miesiacu poczulabys sie lepiej. Znalazlabym sobie kolezanke na necie. To jest doskonale rozwiazanie.Ja tak zrobilam i mam kilka kolezanek. Pisze sobie z nimi maile, pisze na Skype i to mi wystarcza za babskie pogaduchy. A studia meza nie beda trwac wiecznie , jest szansa ze bedzie mial wiecej wolnego czasu , ktory wspolnie zagospodarujecie. Mysl pozytywnie dziewczyno.Tego tez trzeba sie nauczyc.

Gość Taaak to jaaa
Widać, że bardzo go kochasz, ale nie możesz się tak zamartwiać :) Spójrz on już jest na 4 roku czyli już niedługo koniec. Znajdzie dobrą pracę, ty nie będziesz musiała już pracować i będzie pięknie tlyko cierpliwości :) a co studiuje mąż jeśli wolno spytać?? :)

Gość smutna2012
Wystarczy ze masz nie odpisze na smsa,nie odbierze tel. a ja juz dostaje paniki i cala sie trzese ze moglo cos sie stac;((wtedy chce rzucic wszystko i jechac sprawdzic czy z nim wszystko jest ok?jak tak moge zyc?od zawsze tak mam tylko ostatnio tak jakby moje objawy sie mocno nasilily;(