Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet taki o

mężczyzna potrzebujący porady kobiety :)

Polecane posty

Gość facet taki o

Chciałbym usłyszeć zdanie kobiet na pewien temat, wiadomo, że czasem trzeba poradzić się innych. No więc krótka piłka: zakochałem się w dziewczynie, z którą pracuję, nie znaliśmy się dobrze, parę razy spotkaliśmy się prywatnie, długo jednak pracujemy razem i to było główne pole naszych relacji. Ona ma kogoś od dawna, ale jak się dowiedziałem jest to "związek raczej z przyzwyczajenia" - czyli klasyk. Zakochałem się/zauroczyłem i już nie mogłem wytrzymać po jakimś czasie i jej to po prostu powiedziałem, no i generalnie była bardzo zaskoczona i nie odrzuciła tego od razu, ale po jakimś czasie spotkaliśmy się i powiedziała, że chce to zostawić tak jak jest, nie chce komplikować tego wszystkiego. Ok zrozumiałem, i w tym momencie zaczął się mój problem, bo uczucie z mojej strony nie przeszło, a minął już długi okres. Próbowałem wszystkiego, najpierw się zdystansować, ochłodzić relację, później "zaprzyjaźnić", i doszło do tego że czuję się naprawdę fatalnie, te skrywane uczucia (przestaliśmy praktycznie rozmawiać "prywatnie" choć bardzo się starałem, żeby to jakoś unormować) zaczęły uchodzić ze mnie w postaci agresji, braku koncentracji itd. nie tylko w pracy. I chciałbym się poradzić, co zrobić w takiej sytuacji? Porozmawiać z nią? W sensie, powiedzieć co przeżywam - zrobi mi się lepiej? Sam już nie wiem, dlatego pytam Was drogie kobiety.

Gość facet taki o
chciałbym aby co jakiś czas tarmosiła pieroga myśląc o mnie

Gość facet taki o
A jakieś sensowniejsze i bardziej rzeczywiste porady, z życia a nie z głowy wzięte?

Gość nie nie nie znajoma
spróbuj porozmawiać jeszcze raz. tak zapytac jak sie im układa w zwiazku i czy nie da sie gdzies zaprosic, na kawe. jesli nic to nie da to moze odpuść.

Gość sraka_praptaka_...
Chętnie odpowiedziałbym na ten nietuzinkowy problem, ale nie umiem. Gdyż jestem starym, przygarbionym, stetryczałym flakiem, śliniącym się jedynie na widok młodych dziewcząt.

Gość .lm[onfmo
sluchaj rad samotnego romantyka:o prawiczka tak zdesperowanego ze wyzywa i obraza kobiety!

Gość facet taki o
Ale ona bardzo chętnie się ze mną wybierze na kawę, ale jako znajomi/przyjaciele i to wszystko. W tym sęk, że próbuję odpuścić, tak jak napisałem, próbowałem na wiele sposobów ale to jednak we mnie siedzi i jest co raz gorzej. Sam już nie wiem co robić.

Gość laska nebeska czyli ja
obejdę się bez udzielenia pomocy z waszej strony na temat mojego problemu, ale niech chociaż któraś potarmosi pieroga myśląc o mnie!

a ja jestem innego zdania,dziewczyna ma faceta,prawdopodobnie nic do Ciebie nie czuję,wyznałeś jej,że ją kochasz,zdecydowała,że będzie tak jak dotychczas-relacja czysto koleżeńsko-służbowa i radze tego się trzymać autorze.Dała Ci wyraźnie do zrozumienia, że nie interesuję jej głębsza znajomość-uszanuj to! i nie wpychaj między wódke a zakąske.

Gość .lm[onfmo
nie jestes w jej typie najwyrazniej wiec nie jest zainteresowana:o trudno zrozumiec?

Gość facet taki o
jestem ciapatym idiotą

i przestań ingerować w jej życie osobiste bo dziewczyna może poczuć się conajmniej osaczona.Ma partnera-CIEBIE NIE CHCE.nie doszukuj się zatem drugiego dna,bo najnormalniej w świecie go nie ma.

Gość facet taki o
Cholera, myślałem, że wyraźnie napisałem. Po pierwsze to nie powiedziałem, że ją kocham tylko, że się zauroczyłem/zakochałem a to chyba różnica. A po drugie nie chcę się nikomu wpieprzać a chcę tylko poradziź sobie z tym dlatego pytam jak to zrobić, może ktoś był w takiej sytuacji.

Gość pierwsze spotkanie z Moniką
daj spokój:)

Gość .lm[onfmo
DAC JEJ SPOKOJ:O

Gość facet taki o
A może ktoś bardziej otrzaskany z życiem ;)?

Gość facet taki o
a gdybym przebrał się za zorro i ją zgwałcił?

Gość 6na9
To bardzo trudna sytuacja, delikatna. Na twoim miejscu porozmawiałabym szczerze z ta kobietą, powiedziała o swoich uczuciach, ze nie wygasły, ale nie bedę dręczyć i zmuszac do jakichkolwiek wyborów. Potem przestałabym się narzucać, ale dałabym do zrozumienia, że zawsze może na mnie liczyć i gdyby działa się jej krzywda , stanę u jej boku. No i powinieneś zacząć żyć swoim życiem, może umawiać się na randki z innymi dziewczynami, poświęcić się jakiejś pasji, na pewno nie wysyłaj jej powłóczystych spojrzeń przepojonych cierpieniem, a raczej szczere usmiechy twardo stojącego na ziemi faceta, zaproś czasem na kawę, ale niech te spotkania będą odskocznią od szarosci i codzienności, rozbaw i nigdy nie stawiaj w niezrecznej sytuacji. Może z czasem zwróci się ku tobie, a może ty juz bedziesz zainteresowany jakąś inną dziewczyną.

Gość tak bym chciala wiedziec...
czy twoja agresjq kieruje sie przeciw tej dziewczynie?

Gość facet taki o
chętnie pomachałbym jej moim mikrofiflakiem przed buzią.

Gość .lm[onfmo
szczerze? jestes wedl niej namolnym, natretnym wspolpracownikiem!! ktoremu jesli powie konkretnie--spierdalaj z pewnoscia popsuja sie relacje i jak tu razem wspolpracowac??:o nie chce cie zrozum to po prostu cacka sie z toba

Gość .lm[onfmo
oj mnostwo takich psycholi natretow czekam tylko kiedy zaczna sie teksty ze on sie zabije jesli ona go nie zechce=

Gość facet taki o
czy jeżeli obrzucam ją kałem w drodze do pracy to zwróci wreszcie na mnie uwagę? jak myślicie?

Gość .lm[onfmo
Natrzyj jej twarz swoim kałem - wtedy masz pewność, że żaden inny facet już jej nie pocałuje. To mój autorski sposób podrywu!

Gość facet taki o
6na9 -> dziękuję za wypowiedź. Nie narzucam się, jeszcze raz wyjaśniam, po prostu nie umiem sobie poradzić z tą sytuacją, z tymi uczuciami. A co do agresji to hmm, czasami zdarza mi się być uszczypliwy w stosunku do niej...Ale nie szukam tych sytuacji na siłę, ani sytuacji do kontaktu z nią, one same się pojawiają bo pracujemy razem. Ani tu odchodzić z pracy ani co...Powiedzieć jej o tym co mnie dręczy, zrobi się lepiej, czy będzie jeszcze gorzej?

Gość tak bym chciala wiedziec...
pytalam sie o ta agresje co do tej dziewczyny, bo mam podobna sytuacje w pracy, pewien facet nastawil sie na romans ze mna a ja nie skorzystalam z jego propozycji i teraz wlasnie im dluzej to trwa jest juz dosc agresywny do mnie, mam wrazenie ze jest na mnie b. zly. :( myslalam ze da se spokoj ale on jak mnie widzi, to zlosc na mnie rosnie, czy to normalne???