coś jest ze mną nie tak??? 0 Napisano Luty 2, 2012 mogą być najdziwniejsze :P ja często myślę o tym, że ktoś mógłby mnie zgwałcić, totalnie wykorzystać, zrobić ze mną wszystko na co ma ochotę, a nie mialabym jak się obronić. oczywiscie, nie chcialabym takiej sytuacji w rzeczywistosci, ale podnieca mnie myslenie o tym i oglądanie filmow z tek kategorii. ma ktos tak jeszcze? jakie macie fantazje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 2, 2012 seks w parach tzn kochac sie z dziewczyna a obok nas w tym samym pokoju na sąsiednim łóżku, stole parapecie druga para Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopak jakich wiele Napisano Luty 2, 2012 Poznaje dziewczyne w necie. Umawiamy sie w hotelu na seks, to ma byc nasze pierwsze spotkanie. Caly czas rozmawiam z nia przez tel, ostatniej chwili mowie ktory hotel pootem kktore pietro i ktory pokoj....jezt juz ciemno naciska klamke i wchodzi do ciemnego pokoju. ....Podchodzę do niej od tylu i caluje po karku szyji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coś jest ze mną nie tak??? 0 Napisano Luty 2, 2012 nie mam, ale polecam stronę elephant tube :p chłopak jakich wiele, poznalam ostatnio takiego jednego w necie, moze coś z tego będzie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coś jest ze mną nie tak??? 0 Napisano Luty 2, 2012 chcialabym jeszcze zeby ktos patrzyl jak robie sobie dobrze, mial zajebistą ochotę na mnie, ale nie pozwolilabym mu nic zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ar Napisano Luty 2, 2012 super !robilabys to palcem ?czy czyms innym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coś jest ze mną nie tak??? 0 Napisano Luty 2, 2012 palcami, czymś innym też moglabym, związalabym go i dotykala, ale nie pozwolilabym mu dotknąc siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thjthnfsdgeart Napisano Luty 2, 2012 chłopak jakich wiele- dzięki Tobie odkryłam swoją nową fantazję:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ar Napisano Luty 2, 2012 nawet bananem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopak jakich wiele Napisano Luty 2, 2012 taaaak...przywiazany do kaloryfera nie moge nic zrobic, ani sie bronic ani dotknac. Poznalaś kogos w necie, no widzisz ja takiego puki co szczescia nie mam, a fantazja dosyc odwazna, trudno bedzie ją zrealizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coś jest ze mną nie tak??? 0 Napisano Luty 2, 2012 bananem nie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopak jakich wiele Napisano Luty 2, 2012 Fantazje opisałem po "łebkach" w wersji gotowej dochodza tam dodatkowe elementy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coś jest ze mną nie tak??? 0 Napisano Luty 2, 2012 poznalam, miejmy nadzieje ze cos z tego wyjdzie :) niekoniecznie musze je teraz realizowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a mi to wisi 0 Napisano Luty 2, 2012 pierdyknąć się w bety i spać 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ar Napisano Luty 2, 2012 a mialabys na sobie ponczochy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coś jest ze mną nie tak??? 0 Napisano Luty 2, 2012 mialabym i mialabym buty na wysokim obcasie, uwielbiam wysokie obcasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopak jakich wiele Napisano Luty 2, 2012 do coś ze mna nie tak z tym poznanym chcesz realizować taką fantazje jak moja? czy to ma byc ta twoja z "gwałtem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ar Napisano Luty 2, 2012 buty krotkie czy kozaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coś jest ze mną nie tak??? 0 Napisano Luty 2, 2012 krótkie, typowe szpilki, czrne, takie są najseksowniejsze chlopak jakich wieleee - tą moją, ale to dopiero wtedy jakbysmy sie lepiej poznali, bo jest troche niebezpieczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale fajnie was sie czyta:P Napisano Luty 2, 2012 gratuluje odwagi!!:) chlpak jakich wiele a jakie elementy bo ciekawa jestem:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopak jakich wiele Napisano Luty 2, 2012 a kiedy juz skoncze to robic i swiatlo sie zapali widze ze bzyknalem jakiegos starego lysego padala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ar Napisano Luty 2, 2012 a ponczochy tez czarne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aliengirl5555 Napisano Luty 2, 2012 seks z moim ukochanym wokalistą....tylko z nim mam ostatnio fantazje..ohh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopak jakich wiele Napisano Luty 2, 2012 oczywscie wczesniej musi byc koniecznie jakes minimum poznania, wiem jak wyglada powiedzmy na kamerce sie widzielismy i sie sobie podbamy to oczywiste. Elementy. Umawiamy sie ze zadzonie o 19.00 ma byc gotowa, niewazne gdzie w domu na ulicy, ma czekac. Potem kazde wsiasc do samochodu autobusu...i jechac w nieznanym kierunku, cały czas rozmawiając przez tel. Ma wysiasc na przystanku i ....wejsc w najbliższa brame i tam zdjac majtki i dalej ma isc juz bez..... po drodze podczas rozmowy ma świntuszyć przez ten tel, najlepiej szeptem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coś jest ze mną nie tak??? 0 Napisano Luty 2, 2012 ar, też czarne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopak jakich wiele Napisano Luty 2, 2012 Nie napisałem o tym wczesniej ale to ma byc relacja w klimacie PAN-SUCZKA, ja każe a ona jest posłuszna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ar Napisano Luty 2, 2012 moglabys mnie przywiazac i podkladac sopy do lizania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coś jest ze mną nie tak??? 0 Napisano Luty 2, 2012 chlopak jakich wiele to tak jak ja bym chciala ar, tak, przywiazalabym cie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chlopak jakich wiele Napisano Luty 2, 2012 do cos ze mna nie tak... moze wymienimy sie kontaktami...moze bedzie nam po "drodze"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ar Napisano Luty 2, 2012 wlozylabys mi stopke w usta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach