Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romei.............

JACKOWSKI mial rację, że z tym porwaniem jest coś nie tak.

Polecane posty

Gość Romei.............

jasnowidz

Gość Romei.............
nie wiem, czy to mówił, że żyje, nie czytałem tego rodzaju jego wypowiedzi wiem, że mówił, że rodzice nie chcą go dopuścić do zbadania tego

Gość czytałam jego wypowiedź
mówił, że żyje i że jest w Sosnowcu

Gość greenandwhite
a ja czytałam, że w nautiliusie powiedzial, że dziecko nie żyje.

Gość MamaMadzi---------
dajcie linka

Gość MamaMadzi---------
LUDZIE BO NIKT NIE NAPADA NA MATKI W BIAŁY DZIEN I NIE PORYWA IM DZIECI Z WÓZKÓW!! to sytuacja z prawdopodobienstwem jeden do biliona !! takie rzeczy sie nie zdarzają, nie żyjemy w świecie gdzie powinniśmy się bac!!owszem psy sa regularnie wyrzucane z okien, dzieci regularnie bite, regularnie duszone i zakopywane, kobiety regularnie gwałcone. ale nikt nie porywa dzieci z wózków!!!

Gość szelki ratuja zycie
dzieci trzeba karmic..wiec psy tropiciele powinni byc nie tyko lasem ale i markety stacje paliw..i trop dziecka

Gość Może jakaś się znajdzie,
Moje dziecko zostało upuszczone albo uderzone w główkę (prawdy się nie dowiedziałam), w szpitalu - przez położną. Tylko mnie przeproszono i skierowano na usg przeciemiączkowe. Moje dziecko żyje już zdrowo 13 lat. Magda nie mogła umrzeć od upadnięcia. Moje dziecko miało wtedy 1 dzień swojego życia i żyje - należy do najmądrzejszych uczniów w szkole. Zatem z własnego doświadczenia wiem, że uderzenie, upadek nie powoduje natychmiastowej śmierci. Coś tu jest nie tak. Wydaje mi się, że to taka sponsorowana reżyserka całego tego wydarzenia. A z drugiej strony, ile osób jest porywanych i znajdą się oskarżyciele i pomocni ludzie. Ale jasnowidz się nie myli, zwłaszcza Pan Jackowski. Stąd, albo rodzina albo porywacz porzucił dziecko gdzieś w koszu czy kontenerze, jak mówił jasnowidz.

,, JACKOWSKI mial rację, że z tym porwaniem jest coś nie tak.,, tyle to ja też wiedziałam

Gość ale zeksnlvnskvn
ale że psy nic kompletnie nie czują ten georadar też nic nie wykrywa. Ona nie chce prawdy powiedzieć aby kogos nie wsypac i ten jasnowidz moze miec naprawde racje to czemu tam nie szukaja