Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saaaaaata 38

Strasznie mi żal mamy Madzi :( Kobieta musi nieziemsko cierpieć :(

Polecane posty

Gość Saaaaaata 38

:(

Gość chrapkaaaaaaaaaa
:D przecież matka wiedziała co robi

Gość dghjhjk
byla w szoku nie wiedziala

Gość saslksksk
Cierpiec? Ona cierpi bo jej kłamstwo wyszło na jaw., cierpi też bo sprawa pewnie wymkneła się jej spod kontroli (afera się zrobiła na całą polskę).. Najbardziej szkoda mi maleństwa. Jeżeli jest tak jak mówi matka, że dziecko jej spadło wówczas każdy normalny człowiek dzwoni na pogotowie, nie zostawia się nawet psa a co dopiero dziecka...

Gość ewfewfewfwe
zabila dziecko i przez poltora tygodnia bawila sie uczuciami opinii publicznej a tobie jej zal???????????? mi zal dziecka! i ojca!

Gość ktośtakijakja
A co? jakieś nowe fakty????

Gość żabażaba
Taaaak :O Sumienie ją gryzie...:O Nie wierzę w wypadek. Po nim, w szoku - nie uknułaby tak precyzyjnego planu...Zrobiła to misternie i bezbłędnie...A jej gra aktorska zasługuje na Oskara! Uwierzyli jej doświadczeni psychologowie...:O Tak nie działa się w szoku!!!!! Sumienie powinno ją zeżreć...:O

Gość ewfewfewfwe
Tak czy siak mogla sie przyznac lub rozwiazac to inaczej a nie klamac przez tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pizdaaaa a ja sie martwilam!! "Krzysztof Rutkowski zadzwonił wieczorem na policję w Sosnowcu z informacją, że matka przyznała się przed nim do spowodowania śmierci dziecka"

Gość nie wierze normalnie ne wierze
1. skąd wiedziała, że nie żyje? Może tylko była nieprzytomna? Żal by mi było, gdyby zadzwoniła na pogotowie i okazało się, że to był nieszczęśliwy wypadek. 2. Zaangażowano sztab ludzi, poszły nasze pieniądze, za nasze podatki tysiące ludzi szukało porywacza. Wykiwała policję, wykiwała innych ludzi. 3. Zaufali jej, tysiące Polaków jej zaufali. Sami za darmo szukali dziecka, emocjonalnie się zaangażowali, matki bały się o swoje dzieci. __________________ jak dotarły do mnie informacje, że dziecko nie żyje - były myśli zabić tego potwora, co porywa dzieci i je morduje... za chwilę okazało się, że to matka... szok... i to tłumaczenie jej. Że w szoku, że tak wyszło... ja pierdolę.... żałować można, gdy się okazuje, że to wypadek. Cała Polska jej uwierzyła... O nie...

Gość Saaaaaata 38
Ochydne z was bestie! Nie siedzicie jej w glowie, nie wiecie jak musi cierpiec po odejsciu dzieciatka :(

Gość apaulina
żal????????/ nie przesadzaj żal to jest dziecka ale nie głupiej pipy szok moze trwac dzien anie jak u niej to żaden szok nie tlumaczmy morderstwa bezpronnej istotki szokiem nawet gdy ktos ma depresje to jest rodzina ojciec dziecka i z depresji sie wychodzi a tu i ojciec o wszystkim wiedział i jej nic nie tłumaczy

Gość apaulina
jeszcze ja powinni obciązyc za te poszukiwania i dedektywa

a ja na policję, że nieudolna, że gówno robią, że co to za kraj... ja pierdolę.........

Gość ewfewfewfwe
zgadzam sie z nie wierze normalnie ne wierze

wypadki chodzą po ludziach, ale nie takie cyrki!

Gość apaulina
dokładnei dgyby to był wypadek i anwet matak w pierszej chwili dostalą by szoku to i tak nie psotapiła by w ten spsoób obciazyc ją finansowo za cała akcje i tyle

Gość żabażaba
Saaaaaata 38 - zostawiła ciało swojego dziecka na pastwę wałęsających się psów!!!! A może nie ciało-ale żyjące-jeszcze-dziecko!!!!!!!!

Gość wiwwrfe
zal mi ojca magdy, wyszedl na posmiewisko przy zonie, oklamala go publicznie, pewnie sie rozwiada, a ona pojdzie do paki

Gość saslksksk
Tylko zastanawiam się skąd miała nieuderzenie w głowę

Saaaaaata 38 - zostawiła ciało swojego dziecka na pastwę wałęsających się psów!!!! A może nie ciało-ale żyjące-jeszcze-dziecko!!!!!!!! WŁAŚNIE!!!!!!!!!!!! A JAK BYŁA NIEPRZYTOMNA??????? I UMIERAŁA W ZIMNIE, ROZSZARPYWANA PRZEZ PSY>??????? Kurwa, no kurwa kurwa kurwa

Gość efbefberfjbej
ta suka powinna w kamieniolomach robic do konca zycia. W takich sytauacjac\h dzwoni sie po karetke a nie porzuca wlasne dziecko!!! a moze one specjalnie to zrobila? Moze dziecko jej przeszkadzalo w imprezowaniu? za duzo obowiazkow, wiec postanowila je usunac?

Gość Saaaaaata 38
Ta zamordowała :-O Przeciez to byl wypadek

Gość wiwwrfe
jakby sie przyznala od razu ze dziecko jej spadlo to najwyzej by dostala w zawieszeniu kare za niedobra opieke, ale teraz? z premedytacja tydzien ludzmi sie bawila by szukali dziecka,

Gość żabażaba
Wszystko zrobiła z zimną krwią-niczym najgorszy psychopata...:O Morderca-psychopata :O Tak długo grała na uczuciach innych...Szok!

Gość aaaabbbbbba
Czekamy,zobaczymy co jeszcze z tego wyjdzie.Nie wierze "matce",od początku wydawało mi się,ze kłamie,nie wierzę też w wypadek. Nie chciała dziecka,mogła oddać do adopcji,mnóstwo ludzi czeka..pewnie od początku nie kochała małej

w NIC jej juz nie wierze

Gość do saaaaaata38
Znowu jej bronisz...teraz jak wyjdzie po sekcji zwlok dziecka,ze to wcale nie byl wypadek i ze to ta suka,ktora nazywasz matka zabila corke,bo jej przeszkadzala to co powiesz?!no co kurwa wtedy napiszesz?!

Gość wiwwrfe
pewnie dlatego nie chcieli spytac jackowskiego bo pokazalby od razu gdzie jest cialo.........

Gość jijiojio
tak samo bylo w przypku madeleine mccain, a rodzicie stali sie jeszcze milonerami po jej "zaginieciu"