Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja dorota scholastyka

Dowiedzialam sie dzisiaj jak tesc niesprawiedliwie rzadzi sie swoim majatkiem

Polecane posty

Dowiedzialam sie dzisiaj jak tesc niesprawiedliwie rzadzi sie swoim majatkiem Jestem matka czworki dzieci najstarszy synek chodzi do 2 klasy podstawowej drugi synek chodzi do 1 klasy szkoly podstawowej coreczka chodzi do przedszkola a druga coreczka ma 5 miesiecy I tak, moim dzieciom kupowal cukierki, slodycze, czasem jakies ubranko i nic wiecej. Moja szwagierka jak zaszla w ciaze to rodzice (moi tesciowie) wyrzucili ja z domu, byli na nia wsciekli przez 7 lat. Teraz ta kobieta ma 7letnie dziecko i odkrylam to ze tesc podarowal jej w prezencie mieszkanie (4 pokoje), odkrylam ze dal jej jakies pieniadze, kupil jej meble i zobaczylam tez paragony ze sklepu odziezowego dla dzieci. Kupil to dla swojego wnuka ktorego urodzila tamta kobieta, myslalam ze to dla moich dzieci, moim dzieciom takie ciuchy bardziej by sie przydaly a on woli obcemu dzieciakowi dawac? Dzisiaj o samej 6:30 poszlam do niego do domu i zrobilam mu awanture ze szasta pieniedzmi na prawo i lewo. Tyle lat sie nie odzywal do corki i teraz mu sie na kontakty z nia zebralo. Braciszek mojego meza tez nic nie jest lepszy. Ja mam czworo dzieci a on pomaga bardziej swojej siostrze niz mnie.

Gość gklmhj
to provo juz bylo

To nie jest prowo niestety ( Ja juz od dawna cos podejrzewalam, dopiero dzisiaj w nocy zaczelam rozmawiac na ten temat z mezem i sie wygadal, niestety maz nie ma zadnych pretensji.Cala noc przez to nie spalam. mnie i mezowi z ciezka reka daje forse jak idziemy do niego po pieniadze a tutaj corce ktora zawiodla go na calej lini funduje takie prezenty.

a to gnój. może spróbuj go ubezwłasnowolnić bo przepuści wszystkie pieniądze :D

Bo mnie to wkurza ze taka co z ojcem wcale nie utrzymywala kontaktow teraz dobiera sie do jego kasy. Kto zapraszal tescia na obiady??? ja i wlasnymi rekoma te obiady gotowalam a teraz on chce sie podlizywac corce i kupuje jej tak drogie rzeczy i jej dziecku ktorego wlasciwie nie zna. Chyba cos tu nie gra? prawda.

to jego pieniądze i może je sobie nawet na mieście rozlepiać. ch... ci do tego, zawistna dziecioróbko 🖐️

Gość Aska kraska
To jego pieniadze i jego sprawa a tobie nic do tego... Za zrobienie mu awantury powinien cie z domu wywalic idiotko chciwa jaki obcy dzieciak. to jego wnuk

Ile to moje dzieci dostały, może ubrania to raz na rok, tak samo jak podreczniki do szkoly dla moich synow ale po tym jak poklocil sie z corka nigdy bym nie myslala ze on bedzie sie jeszcze do niej odzywal, przez co okrada mnie, mojego meza i nasze dzieci.

Ja nawet nie myslalam o tym ze tesc bedzie utrzymywal kontakt z corka, liczylam na to ze on dal sobie z nia spokoj. Bardzo dlugo nie mogl jej wybaczyc i ja wspieralam go w tej decyzji, ciagle mowilam mu ze corka nie jest mu potrzebna poniewaz ma mojego meza, mnie i nasze dzieci. I on przychodzil do nas bardzo czesto z drobnymi, podkreslam z drobnymi upominkami dla dzieci.

Gość sama sobie zarób i potem miej
wymagania

Gość roladinia
każdy dysponuje swoim majątkiem jak mu się chce , widocznie zalazłaś mu za skórę

Gość żałosna jestes kobieto
a co teść jest niewolnikiem twoim i twoich bachorów?Sama się weź do roboty pasożycie jeden.Nauczyłaś się nogi rozkładać i wszyscy mają w okół ciebie skakać.To nie są twoje pieniądze i guzik ci do tego!Masakra jak ja nienawidzę takich leniwych larw jak ta tutaj.Wszystko im się należy,zawistne jak by mogły to by człowieka w łyżce wody utopiły.Do roboty się zabierz leniwy smrodzie!!!

Gość i jeszcze jedno weź pod uwage
autorko że twoje dzieci może dostawały drobne upominki ale tamten wnuczek nic nie dostał od dziadka i nawet nie wiedział jak dziadek wygląda, to nic że mały dostal jakieś ubranka w prezencie.

Gość Czara Goryczy
nie rozumiem roszczeniowych postaw pewnych osób. Jakim prawem decydujesz jak teść ma wydawać kasę? żenada hehehe :D:D:D narodziłaś dzieci to Ty jesteś zobowiązana je wyżywić ubrać i zapewnić inne pokrycie potrzeb...życie jest brutalne :D:D:D

Gość Czara Goryczy
a dlaczego autorko wspierałaś teścia i teściową gdy wyrzucili szwagierkę z domu??? Jeteś złą kobietą? nieładnie nie ładnie...zycie zatacza krąg! :D

Gość czemu się nie czepisz
własnego ojca i matki?oni pomagają swojej córce którą skrzywdzili i sumienie żyć nie daję.A ty kim jesteś? obcą babą która chce rządzić wszystkimi.Nic ci się nie należy i nie masz moralnego prawa niczego żądać od teścia.tym bardziej do brata który pomaga siostrze.Mam nadzieję,że ta dziewczyna się dowie jak szczułaś ojca na nią i pewnego dnia porządnie da ci w pysk suko.

Gość taka_jedna_jedyna
trzeba było tyle dzieci nie klepać, to byś biedą nie przymierała. Teść ciężką pracą zarobił na to co ma, jest to jego własność i może się nią rozporządzać jak chce. Równie dobrze może wszystko przekazać na Radio Maryja lub schronisko, a tobie nic do tego. Lepiej weź się do roboty, a nie pierdolisz jak potłuczona.