Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaQ

MATKA MADZI MA NIEROWNO POD SUFITEM!!CO ONA SOBIE MYSLALA??

Polecane posty

Gość anaQ

ona musi byc niezrównoważona!!!!Co ona sobie myslala??? ze zrobi afere na cala polske a prawda nigdy nie wyjdzie na jaw??? Przyznajcie sami ze to nie bylo normalne!!!!!Kazdy normalny czlowiek wezwal by pogotowie a nie wyrzucal dziecka jak smiec pod drzewo!!!nawet nie wiadomo czy napewno nie zylo...

Gość PorwanieMadziDobraSensacja
tylko, że matka nie miała pojęcia, że ta sprawa pójdzie na całą Polskę. Miała "szczęście", że media szukały tematu zastępczego, bo były protesty w sprawie ACTA, których nie bardzo chciali pokazywać i świetnie im się udało. Wiecie ilu ludzi codziennie ginie? Ile dzieci rocznie przepada bez śladu? O ilu takich sprawach jest mowa nagle w mediach. Tak samo mówili nagle o tym dziecku zabranym Polakom w Norwegii, a ja czytałam o tym dwa tygodnie wcześniej w necie. Umieją manipulować głupim ludem, oj umieją...

Gość Mnie boli jak to czyytam
zeby teraz nie bylo tak ze jej zrobia testy psych. ze jest swiruska i ja wypuszcza bez kary:O:O:O

Gość anaQ
juz nie chodzi o to czy media o tym huczą czy nie ale o samo patologiczne zachowanie jakie przejawila...nawet gdyby media nie naglosnily tego od poczatku to to co zrobilai tak by wyszlo na jaw predzej czy pozniej, z reszta nawet gdyby nie wyszlo to jak moglaby zyc z taka tajemnica??? gdzie w tym wszystkim sumienie????

Gość zbulwersowana zachowaniem
Czy kochająca matka wyrzyca swoje dziecko,któe tak "kocha" na mróz?Nie mając pewności,że nie żyje?Zgon może stwierdzić tylko lekarz!Miałam w rodzinie taki przypadek,że dziecko wypadło z rąk i było przez tydzień w śpiączce!A teraz żyje i jest zdrowe! Nie można zwalać tego na szok.Normalna matka RATUJE swoje dziecko szuka pomocy nawet jak już nic nie da się zrobić a nie wyrzyca córkę na mróz jak zdechłego psa i robi aferę na cały kraj,odstawia szopki!

Gość anaQ
WŁAŚNIE!!!!!!!!!ZEBY JEJ NIE WYPUŚCILI BEZ KARY!!!!!!!!!!

Gość Mnie boli jak to czyytam
- Zainscenizowaliśmy przed nią scenkę, rodzaj psychodramy. Dwóch moich ludzi z zaskoczenia podjechało samochodem, wysiedli, podeszli do matki sprawiając wrażenie, że wszystko wiedzą, bo mają najświeższe informacje. Powiedzieli wprost "Pani Kasiu, mamy dwóch niezależnych świadków, którzy widzieli, jak sama kładła się pani na asfalcie. W pobliżu nie było żadnego napastnika". Przestraszyła się, zareagowała nerwowo, powiedziała "Ja będę się trzymała własnej wersji", ale po chwili załamała się i opowiedziała prawdę. W rzeczywistości takich świadków nie mieliśmy, to był nasz blef - wyjawił nam w nocy detektyw Krzysztof Rutkowski, który wcześniej celowo przewiózł matkę i ojca Madzi do mysłowickiego hotelu, by wyizolować ich z sosnowieckiego mieszkania rodziców przy ul. Staszica, gdzie ostatnio przybywali. Więcej... http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,11081753,Jaki_blef_zlamal_matke_Magdy__Detektyw_juz_w_niedziele.html#ixzz1lJB0HPQc