Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femina ultraS

Obciąganiu z połykiem mówimy stanowcze NIE!!!

Polecane posty

Gość femina ultraS

Hej dziewczyny! 🖐️ Czytam na forum że często robicie swoim facetom tzw "loda" z finalem w ustach a potem jeszcze to połykacie :o Dla mnie to przejaw zdominowania i upodlenia nas przez mężczyzn. Żaden gatunek w naturze tego nie praktykuje! Sperma to co prawda nie odchody tylko płyn ustrojowy ale ma inne zadanie i nie jest przeznaczona do spożycia! Dlatego apeluję do was byście przestaly dawać się wykorzystywać w ten sposób zboczonym samcom. :P Jak nie wystarcza im normalne współżycie niech sobie radzą sami.... :P Która mnie popiera i przyłacza się do apelu???

Gość gość
Nie popieram. :p

Na złość tej ''większości'' popieram apelełłe. :classic_cool:🖐️

ja łykne on mnie wylize i bedzie wzajemne upodlenie :classic_cool:

a ja obciąganiu z połykiem mówię stanowcze tak, jeśli 2 dorosłe osoby to lubią :) pingwiny nie robią sobie minetek, a jednak nie protestujesz przeciwko lizaniu cipki :P

A teraz podniosę drugą ręką; w razie możliwości przegłosowania, mam jeszcze do dyspozycji obie nogi.:classic_cool:🖐️

a główni zainteresowani mają o "kończynę" więcej, więc nie wiem, czy jest sens :D

Gość femina ultraS
v34 - nie masz racji! Znow odwolam się do praw natury. U wielu gatunków ssaków gra wstępna zaczyna się o wąchaniu przez samca genitaliów samicy trącaniu ich pyskiem (odpowiednik całowania) a czasem też lizania. Ale to tylko pocztek a nie cały akt! Dlatego faceci mają prawo a nawet obowiązek okazywać nam czułosć w tych strefach. Natomiast ŻADNA samica w naturze (poza homo sapiens :o) nie bierze do pyska penisa samca! :o To skrajne wynaturzenie! 😠

matko w czym racji nie mam?:O ludzie!!! wy to macie 0 dystansu do siebie 😭

Gość gość
A ja widziałem jak pani koniowi obciągała.Koń był kary. :p

palcówka i macanie moich cycków też, ale protestowała nie będę :D

Przewidziałam i tę możliwość, do dyspozycji mam jeszcze dwa cyce, które mogą sterczeć.:classic_cool:🖐️

Gość gość
I cztery wary na baczność.

a oni dwa jajka, które mogą wisieć, wciąż 1 na plusie ;p

Gość femina ultraS
v34 - to ty nie masz dystansu i szacunku do siebie skoro pozwalasz sobie wkladać do ust organ przezaczony do kopulacji i oddawania moczu a potem jeszcze spijasz jego wydzielinę :o :P

Mówiąc szczerze, to pierrdolę, czy któraś połyka, czy nie połyka, bardziej martwi mnie to nastawienie społeczeństwa (albo TEJ społeczności), że ''pójdzie do innej''.:O

femina ultraS v34 - to ty nie masz dystansu i szacunku do siebie skoro pozwalasz sobie wkladać do ust organ przezaczony do kopulacji i oddawania moczu a potem jeszcze spijasz jego wydzielinę nie wiem co wspólnego z seksem oralnym ma szacunek do siebie?:classic_cool:

Gość gość
Mój organ samorządowy nieźle jej wchodzi w ósta. Potem mówi, ale masz dobrą wydzielinę. :p

Moja żona, którą bardzo kocham a której od czsau do czasu trysnę w ustach i od czasu do czasu liznę jej gorącą muszelkę mówi że autorka tego topika to "ptasiomóżdża kterynka"

@bardziej martwi mnie to nastawienie społeczeństwa (albo TEJ społeczności), że ''pójdzie do innej'' To nie wiesz, że na rynku "towarzyskim" występuje konkurencja? Brzydsze przegrywają z ładniejszymi, biedni z bogatymi, "szanujące się" z obciągającymi? Oczywiście każdy facet czy kobieta waży kombinację tych wszystkich cech i co dla niej/niego jest ważne. Ale jeśli wziąć dwie identyczne kobiety, z których jedna się brzydzi, a druga ssie, połyka i z pięknym uśmiechem dziękuje, to ta pierwsza jest bez szans.

Femino, ja rowież jestem gorącym zwolennikiem respektowania praw natury i mimo że wiem iż zabawa o ktorej piszesz jest miła wszystkim panom a i wiele pań ją lubi - uznaję sile argumentów i gotów byłbym poprzeć Twój apel. Jest jednak jedno ALE.... Skoro wracamy do Matki Natury to bądźmy konsekwentni. Wyjaśnij mi prosze dla czego kobiety jako jedyne z samic ssaków nie zjadają swojego łożyska po porodzie??? Dletego jeśli przyłączysz się do mojego apelu by to robiły - ja przyłączę sie do Twojego :classic_cool:

cała_prawda---> nawet jesli jest głupia i brzydka?:classic_cool:

Gość femina ultraS
bywalec1- jesteś obleśny! :o

Gość A oto jest moje zdanie :)
zamknij ryj tepa autorko tego zalosnego tematu. laski zawsze obciagaly i beda obciagac szczegolnei z polykiem. A ty jak nei chcesz to tego nei rob. Chuj nas to wszystko obchodzi glupia dewoto

10:48 [zgłoś do usunięcia] femina ultraS bywalec1- jesteś obleśny! Być może .... :P Ale za to jaki NATURALNY!!! :classic_cool:

Gość OzP rulezzz
najwięcej smaku jest w moim siusiaku :) najwięcej witaminy mają moje wydzieliny!!! Nie chcesz łykać to nie łykaj, nie chcesz głębokiego gardła wyćwiczyć, to nie ćwicz, ale dla zdrowych psychicznie i emocjonalnie ludzi to nie ma nic wspólnego z szacunkiem do siebie, naturalnością obserwowaną u zwierząt, etc

Gość OzP rulezzz
wszystkie gatunki zwierząt stosują jedną jedyną charakterystyczną pozycję kopulacyjną, więc setki pozycji kamasutry to wynaturzenie i zboczenie!! Tylko jedna pozycja dla gatunku ludzkiego, urozmaicenie nie jest znane w świecie natury!!!