Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faaaafrefd

Rutkowski jest przekonany, że mężczyzna wierzył żonie i nie znał prawdy

Polecane posty

Gość faaaafrefd

wiec jednak tatus niewinny?

Gość lalika
taaa...a jego wypowiedź , że rozstalli sie pod blokiem, nie wierze w jego niewinność

Gość matira6
Rutkowski tak gada specjalnie. O Kaśce też tak mówił wiedząc, że nie jest całkiem niewinna. Dzięki temu uśpi jego czujność i łatwiej wyciągnie prawdę

Gość rozstali się pod blokiem
bo ktoś musiał przywalić matce w głowę, żeby wersja wydarzeń jakie przedstawiła potem i obdukcja wykazały rzeczywiście napad:-o

Gość matira6
jedno jest pewne- to nie była historia wymyślona spontanicznie, wszystko było sprytnie zaplanowane.

Dokladnie,to taka gra z jego strony.Tatus wiedzial co sie dzieje...tylko to badanie wariografem mnie zastanawia...bo przeciez niby wyszlo,ze prawde mowil?

Gość matira6
Alicja- wariograf wbrew pozorom można oszukać, jest wiele takich przypadków. A Rutek już wczoraj mówił na konferencji, że było jedno wejście ze Śląska na stronę z radami na temat jak oszukać takie urządzenie

Gość lalika
z tym warigrafem to bywa róznie, podobno Rutek mówił , że było 10 wejśc na stronę "jak oszukać wariograf" w tym jedno ze śląska, po co to mówił, czyzby tatuś sie uczył, nie wierzą , że on nic nie wiedział

Gość on ja uderzyl
ktos ja walnal w leb, a kto jak nie ojciec? wkurzyl sie uderzyl, ale potem zmyslili cala baję

Gość lalika
zastanawiam się jak można być tak perfidnym, ale i ta wersja z kąpielą, mnie tez zastanawia, no nic zobaczymy co jeszcze wyjdzie , bo to że matka nie dokońca mówi teraz prawdę to widać

Gość gffdgdfg67
rutek to kretyn i mam w zadzie jego zdanie