Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wongier czarny

co na wągry na nosie? jaki żel do mycia twarzy i krem polecacie

Polecane posty

Gość wongier czarny

mam cerę mieszaną i tą strefę T. Te plasterki mam,ale czy jest jakiś krem i żel bo jak umyję twarz to mam tak suchą że aż szczypie. kupiłam under twenty żel do mycia twarzy wczoraj więc nie wiem czy jest dobry po jednym razie bo też po tym mam wrażenie takiej "ściągniętej" skóry na policzkach.

Gość wongier czarny
no coo.......

dokładne oczyszczanie skóry w kolejności mleczko, tonik. 2x w tygodniu peeling, oczyszczanie skóry u kosmetyczki

Nie stosuj mleczka bo zatyka pory. Lepiej jakis tonik do usuwania makijazu. Sprobuj z firmy pharmaceries seria zielona a jak masz wiecej kasy to vishy lub la roche posay.

do oczyszczania skóry służy mleczko lub żel oczyszczający, tonik służy do tonizowania a nie do oczyszczania! Mleczko porów nie zatyka co to za bzdura?? Nie dawaj rad nnie mająsc pojęcia o temacie

To akurat dermatolog mi powiedzil, zebym nie uzywala mleczka na tlusą wagrowa skore. A o takiej mam pojecie

Z pharmaceries jest dobra pianka do mycia skory mieszanej ( zielona), nie ściąga skory a bardzo dobrze oczyszcza. Potem tonik i krem.

Gość wongier czarny
dzięki,ale te wągry mam tylko na nosie.

Gość Kotkama
Wągry to można sobie ewentualnie wycisnąć jednak nie znikną całkowicie. jeśli masz przetłszczającą się skórę i rozszerzone pory to może pomoże ci seria z vichi do skóry z niedoskonałościami jednak lepiej wcześniej poprosić o próbki i wypróbować. polecam też przeczytać art z tipów http://goo.gl/6YwMf