Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia300

Dlaczego tak

Polecane posty

Gość kasia300

Moze mi powiecie co o tym myslicie i czy jest jakies wyjscie z tego bo sama mam metlik jakis w glowie. Jestem z chlopakiem jakies 2 miesiace, wszystko mi na razie odpowiada w nim, wiem ze jemu na mnie zalezy i jest uczucie, z mojej strony to samo, jeszcze nigdy nie mialam faceta z ktorym bym sie tak zgadzala i ktory tak by mi odpowiadal. Ja mam 33 lata on 29. Mieszkam 20 km od centrum do ktorego dojezdzam codzien do pracy on mieszka w centrum. Jak jestem u niego (a mieszka sam, ja z rodzicami) i jest kolo 22, tak mi dobrze usypiam prawie tulimy sie itd to on mowi ze jest 22 i powinnam wracac juz do domu bo jutro wczesnie wstaje do pracy.Odprowadz mnie do samochodu, prawie nieprzytomna jade 20 km, boje sie ze gdzies przywale i pozniej 20 km znow wracam do centrum do pracy. Co prawda mowi ze sie martwi o mnie bo jestem zaspana i dzwoni pozniej do mnie czy dojechalam mowi ze nastepnym razem zadba zebym jechala juz o 21 bo pozniej nie jestem przytomna. Ja uwazam ze to nie jest jakies normalne bo najlepszym rozwiazaniem byloby zebym sie przespala u niego i pojechala do pracy ale przeciez to on powinien dojsc do takich wnioskow. Tak na marginesie to nie chce juz mieszkac z rodzicami z oczywistych wzgledow ale jak on tak podchodzi do sprawy to chyba bede musiala wkrotce sobie kawalerke jakas wynajac bo widac jakie jest jego podejscie.

Gość xdryjhgjdghn
faceci są zacofani... nigdy nie wiedzą o co nam chodzi i choćby powiedzieć im prawie wprost to albo będą udawać, że nie wiedzą o co chodzi, albo naprawdę nie wiedzą... niestety taka ich już natura...a może po prostu nie jest gotowy...

Gość powiem i ja.....
no Ty chyba żartujesz teraz jesteś z facetem raptem 2 miesiące i oczekujesz od niego żeby zaproponował Ci wspólne mieszkanie ?....dziewczyno weź się ogarnij i zrozum że za krótko się znacie ....a facet nie chce Ci pewnie proponować żebyś od czasu do czasu zanocowała bo pewnie się boi że zaraz wprowadzisz się na stałe ( pewnie byś tak zrobiła )....nie jest na to gotowy i ja go rozumiem

Gość xdryjhgjdghn
powiem i ja... zgadzam się tak w 99,9%:P

Gość kasia300
Ale inaczej sie nie poznamy.