Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el chulo

Właśnie oglądałem archiwum wywiadu matki Magdy dla TVPinfo

Polecane posty

Jezu,a jak to dziecko żyło? Mogło być nieprzytomne,a ona myśląc że nie żyje je gdzieś zakopała!? Matko,aż mi słabo na samą myśl. Biedne maleństwo:(

Gość Ona ma w ogóle coś pod
No dobrze, a co z tym całym pakunkiem, do którego zaprowadziła Rutkowskiego? Zwinięta kurtka? Śpioszki? Już też różne wersje. I pytanie, czy to ona tam to podrzuciła? I po co? Ona w podchody się bawi z policją. Zimna, wredna manipulantka:o

Gość Same hipokrytki
A może ktoś z jej bliskich zabrał zwłoki by ukryć prawdziwe powody smierci :( ?

Gość Ona ma w ogóle coś pod
Z dwojga złego, wolałabym, by się okazało, że ta walnięta mamuśka faktycznie sprzedała gdzieś Madzię i żeby malutka żyła. A ta niech gnije w pierdlu, psychopatka!...W sumie to do pierdla się nie nadaje, a na oddział zamknięty:o...Mogliby przestać się litować nad jej stanem, tylko przycisnąć wreszcie krówsko i niech gada, gdzie jest Madzia!

Gość nie wierze normalnie ne wierze
teren ten był przeszukiwany przecież wcześniej. podrzucili to? Kto? Kiedy? W jakim celu?

Gość oj oj tam___
Prawda jest pewnie prosta jak budowa cepa. Tatus przyłożył dziecku i to zapewne nie pierwszy raz, tyle że tym razem z tragicznym skutkiem. Z resztą wygląda na klasycznego psychopatę: czyściutki i niewinny. Właśnie u niego nie widać żadnych emocji, w przeciwieństwie do tej matki. Laska jest głupiutka i ślepo zabujana, więc chroni tatusia jak tylko może. Pewnie chcieli upozorować porwanie, ale nie spodziewali się takiego rozgłosu, a że są zbyt tępi to wpadliby wcześniej czy później z tymi swoimi kłamstwami. Ona myśli, że on ją kocha i takie tam bajery....i zapewne do więzienia też tylko ona pójdzie....

Gość nie wierze normalnie ne wierze
moim zdaniem nie spodziewali się, że media to tak łykną. Myśleli, że to będzie spokojna, klasyczna sprawa bez dowodów.Że się rozpłynie, że nikt się nie dowie? Nie wiem. A tu się okazało, że media są od samego początku i śledzą każdy krok. Nagłośnią to a ludzie zaczną się przyglądać.

Gość dooo oj oj tam
też mysle podobnie

Gość Na 2 tyg zostawila je
Ta matka wariatka schizofreniczka nie jest zadnm llekarzem czy medykiem aby stwierdzac ze dziecko umrlo przy uderzeniu glowką o podloge.To ze stacilo dziekco przytomnosc nie dawalo jej prawa do oceny ze dziecko ponioslo smierc na miejscu.Od tego jest sluzba medyczna a ona powinna natychmiast wezwac pomoc medyczną do dziecka a nie wywozic i gdzies wyrzucać.Sporo czasu musialo jej zając ubranie dziecka, zniesienia wozka(ojciec sie wypowiadal ze to on znosil wuzek) i krązenie gdzie je zakppac w krzakach.Dla mnie to jest swiadome okrucienstwo.Jestem pewna ze albo ona cos bardziej drastycznego zrobila Madzi i nie cche wyjawic gdzie dziecko lezy bo wiadomo ze obdukcja bedzie pzreprowadzona, albo te nieprzytomne dziecko wywalila na mroz i dziecko umarlo nie z obrazen glowy ale zamarzniecia

Gość inkkkkkkkkka
dlatego nie ma co osadzac póki co,być moze matka dziecka zwariowała,dostała jakiejś psychozy i dlatego powiedziała ze zakopała dziecko.Bo znaleziono tylko ubranka nagle,a nie dziecko.Były tam psy tropiące,nie trzeba mieć psa szkolonego aby psiak znalazł coś nieżywego,starczy że mój psiak wyczuje jakieś wyrzucone kości z kurczaka gdzieś na spacerze to i tak wykopuje.Tak samo jak np ości z ryby w sezonie światecznym ktoś wyrzucił niedaleko śmietnika, mój psiak od razu tam gnał.

Gość inkkkkkkkkka
mysle ze śledczy powinni przeanalizować komputer rodziców dziecka,połączenia telefoniczne,treści rozmów telefonicznych,być może to dziecvko komuś matka oddała.W kadym razie sytuacja koszmarna,jeśli jednak ona celowo zrobiła coś dziecku to za to powinna być kara śmierci w naszym sądownictwie.

Gość SSSSS54544545
Rutkowski powieedzial ze ona wczoraj uderzyla w głowe Bartka(swojego meza) za to ze poddal sie badaniu wariografem,wpadla w szal i rozbila mu glowe

Gość inkkkkkkkkka
teraz właśnie jest konferencja rutkowskiego.Biedne dziecko a matkę powinni zamknąć w psychiatryku dożywotnio.

Gość inkkkkkkkkka
jeszcze wczesniej myślłam że może matka zwariowała z bólu i opowiadała takie głupoty.Biedne dziecko.Boje sie ze to nie był wypadek ze śmiercią dziecka.

Gość hellenka z okkienka
nie wierze ze przewrocila sie na tylnia czesc glowy!! na bank dostala od kogos, moze od swoojego meza?? wkurza mnie ze wszyscy mowia ze to matka, a ojciec co niewinny??

Gość hellenka z okkienka
widac ze matka sie boi, kogo? moze meza?

Gość masakra na tym swicie
http://uwaga.tvn.pl/55256,wideo,332448,co_sie_stalo_z_mala_magda,co_stalo_sie_z_mala_magda,reportaz.html obejrzcie 10:20 czas, tatus wozek znosil i co nic nie zauwazyl?

Gość df54443edsd
nie powiedziala ze przewrocila sie na tylną czesc glowy tylko ze upadla na twarz, a uderzyla sie kamykiem w glowe aby zmylic policje, to są jej slowa W dniu badania wariografem rozwalila mezowi twarz drzwami za to ze poddal sie badaniu wykrywaczem klamst,i mu trwaz pokaleczyla

Gość a ona mówi że
Rutkowski zapewnia, że według jego ustaleń ojciec Madzi, Bartłomiej Waśniewski (23 l.) nie wiedział, że jego córka nie żyje i że to żona przyczyniła się do śmierci maleństwa. Jednak gdy podczas badania wykrywaczem kłamstw detektyw zapytał go czy podejrzewa, że żona mogła mieć coś wspólnego ze zniknięciem Magdy, udzielił odpowiedzi twierdzącej. Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/sosnowiec-madzia-nie-zyje-ojciec-dziecka-nie-wiedzial-ze-zona-mogla-przyczynic-sie-do-smierci-madzi_225525.html A więc ojciec w końcu się też domyślił prawdy...

Gość hellenka z okkienka
taa sama sie uderzyla kamykiem w tylnia czesc glowy?? ciekawe, co z tropem ktory prowadzil z miejsca zdarzenia na parking? co z ojcem ktory pomagal zniesc wozek? ojciec dziecka przeciez mieszkal z nimi nie zauwazyl wczesniej ze dziecko nie zyje? dlaczego mieli wspolna wersje wydarzen? musieli sie umowic co beda zeznawac

Gość tak ,chciala isc na horror
odpowiedz mi wreszcie, jesli sądzisz ze jest to zespol pourazowosci i na tle stresu, to taka osoba by poszla do kina na horror a na wieczor mieszlaa jzu spokonie herbate? wlasnie tesciowie to przyuwazyli ze na sam wieczor o dzwiwo spokojnie bez trzęsocacyh sie rąk zaczela slodzic herbate a przy mediach aktorko grala I jeszcze wchodzenie na strony jak oszukac wariograf, naszczescie namierzyli jej Ip i sie przyznala ze wchodzila na te strony

Gość hellenka z okkienka
skoro podejrzewal zone to dlaczego gral?? od poczatku gral razem z zona i klamal z premedytacja, nie widac zeby zone kochal wiec nie bylo to spowodowane tym ze ja kryl. mi sie wydaje ze dziadkowie i ojciec beda wszystko krecic tak zeby wina byla po stronie matki. ale gdzie jest cialo? kto podrzucil torbe z ciuszkami? gdzie jest kocyk?

Gość hellenka z okkienka
dlaczego nie podaja gdzie ukryli zwloki, co jeszcze ukrywaja??????? oboje a nie tylko matka

Gość hellenka z okkienka
ciekawe co zrobili z cialem dziecka, musieli je schowac jeszcze przed zgloszeniem zaginiecia. w rzece nie ma bo szukali.. to gdzie jest?

Gość hellenka z okkienka
ojciec unika kontaktu wzrokowego jakby ukrywal prawde

Gość mariner
faktem jest ze wiele mlodych matek nienawidzi swego dziecka.Zdaja sobie sprawe ze wolnosc sie skonvczyla ,zaczely sie obowiazki,doroslosc itd. SZCZEGOLNIE JAK DZIECKO PLACZE I NIE WIADOMO O CO CHODZI :) to szalu dostaja:) A maluszek to wyczuwa! i nakreca sie spiarala ! on chce czuc sie bezpieczny a ona wolna !

Gość Młoda matka......
mariner faktem jest ze wiele mlodych matek nienawidzi swego dziecka.Zdaja sobie sprawe ze wolnosc sie skonvczyla ,zaczely sie obowiazki,doroslosc itd. SZCZEGOLNIE JAK DZIECKO PLACZE I NIE WIADOMO O CO CHODZI to szalu dostaja A maluszek to wyczuwa! i nakreca sie spiarala ! on chce czuc sie bezpieczny a ona wolna Psycholog o 7boleści :o ja urodziłam mając 19l i nie płakałam za wolnością. Co ty pierdolisz... chyba mamusia cie nie kochała

Gość kurcze....
wydaje mi sie ze ona to planowała wczesniej:(zadna matka gdy upada jej dziecko na podłogę nie kombinuje jak pozbyc sie zwłok dziecka:(tylko dzwoni w pierwszej kolejnosci na pogotowie,cos tu smoierdzi!!! no i oczywiscie nie zrobiła tego sama,ktos jej musiał pomóc!!!

Gość swaaaZ
Bartek tez jest winny. W tym reportazu z Uwagi on mowi tak: 'pomoglem zonie zniesc wozek, ja zapakowalem sie razem z kolega do samochodu, mial mnie podwiezc do sklepu, tutaj wlasciwie sie rozchodzilismy, zona poszla w prawo, my pojechalismy w lewo...' Czyli ona nie cofnela sie do domu. Wychodzi na to, ze pomogl zonie zniesc wozek z dzieckiem , wsiadl do samochodu, ona pojechala z wozkiem w prawo, oni pojechali w lewo.

Gość hellenka z okkienka
no za slaba jest psychicznie zeby tyle czasu swirowac i grac, i w jej wersji byl i napastnik i maz i jego kolega.