Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez sensu......

wrak człowieka

Polecane posty

Gość bez sensu......

jestem taka nieszczesliwa , juz nie wiem jak sobie poradzic , podniesc sie..... niech mi ktos poradzi cos wieku 19 lat wyjechalam do anglii zaraz po maturze , przez caly ten czas mam mi trula zebym wrcala ze ludzie maja prace ze jakos to bedzie , ugielam sie zostawilaam prae wrocialm ...., w polce mialam 2 prace ajko ekspedientka , razem pracowalam moze 5miesiecy , a tak od 2 lat siedze w domu .... mieszkam na wsi z rodzicami bo oni maja tu dom wybudowany ... jestem udupiona , kasy brak , perspektyw niegdiz emnie nie chca , jestem tylko po maturze ... ja bylam wesola dziewczyna , zasze zartowalam ,a teraz wrak czloweika , unikam ludzi od jakiegos czasu ciagle rycze , nie wiem jak mam sie ogarnoac i co mam robic z z yciem ...... tatalnie sobie nie radze .. chce tam wrocic ale boje sie , tam podobno tez jest ciezko z praca .... jestem bezsilna , nie wim chyba dopadla mnie jakas depresja , mam 27 lat i czuje sie zupelnie bezwartosciowa ....

Gość mam problem///
i stara dupa jestes

Gość Czemu??
zjechalas do Polski? Mialas tam prace? ja sobie troche nie wyobrazam zeby zamienic tam nawet najhujawsza prace ale za pieniadze za ktore mozna zyc na prace w polsce za pieniadze co ci starcza na wsowki i kondony?