Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaczka8857655

Moja dieta na chude ciałko jak u modelki zachowując zdrowie w 100%!

Polecane posty

Gość Kajaczka8857655

To nie żaden żart, to 100% prawdy. Żadna prowokacja, żadne kłamstwa. Moja dieta zachowanych proporcji między tłuszczem, białkiem i węglowodanami. Moja dieta na utrzymanie szczupłej sylwetki. Czy któraś z Was jest zainteresowana?

Gość Kajaczka8857655
Chcę pomóc kobietą, które straciły już sens życia przez te wszystkie diety, pochamowania przed jedzeniem. To dieta na całe życie, nie miesiąc!!!

Gość Kajaczka8857655
Kobietom*

Gość Ja jestem, podaj namiar
czy to Montignac?

Gość Ja jestem, podaj namiar
Jednak to sciema byla, trudno.

Gość Kajaczka8857655
Opisuje jadłospis, proszę o cierpliwość.

Gość mn,
no czekamy czeakmy podaj jadlospis najlepiej na tydzien:d ile sie chudnie itp :)

Gość Kajaczka8857655
Moje menu na dzisiejszy dzień: ZAKAZ JEDZENIA WYSOKOSKROBIOWYCH PRODUKTÓW TYPU CHLEB, MAKARON, RYŻ, KASZA, PŁATKI OWSIANE ITP, KTÓRE MAJĄ ZA WYSOKI INDEKS GLIKEMICZNY! Śniadanie: - Szklanka soku owocowo-warzywnego 200 ml (może być kupny, nie trzeba męczyć się wyciskaniem, o ile nie zawiera sacharozy, a naturalnie wystepujące cukry) z jedną wyciśniętą cytryną i z płaską łyżeczką imbiru mielonego. Wszystko dokładnie miksujemy bądź mieszamy w specjalnym pojemniku do przyrządzania szejków. Pijemy na czczo. - omlet z dwóch jaj ze szpinakiem usmażony na patelni bez tłuszczu. Wbijamy dwa jaja do większej szklanki, dodajemy płaską łyżeczkę oregano, płaską łyżeczkę majeranku, wszystko dokładnie miksujemy. Smarujemy dwoma łyżkami szpinaku, najlepiej przygotować dwie kulku szpinaku w brykiecie, to akurat dwie łyżki stołowe. - jeden średni pomidor pokrojony na plasterki, najlepiej aby był prosto z lodówki, ponieważ zimne jedzenie wymaga większego zużycia energii przez organizm. - filiżanka czerwoej herbaty PU-ERH II ŚNIADANIE: - kubeczek jogurtu naturalnego 250 ml z dwoma łyżkami kakao niskotłuszczowego. Wszystko dokładnie zmiksować. - filiżanka czerwonej herbaty. Obiad: - w ten sam sposób przyrządzony sok jak rano. Pijemy go przed obiadem. - ugotowane średniej wielkości udko z kurczaka. (kurczaka jemy koniecznie ze skórą)! - pół czerwonej papryki pokrojonej w plasterki, 100 g brokułów, 100 g marchewki ztartej na tarce, 2 łyżki szpinaku. - filiżanka czeronej herbaty. Podwieczorek: - 20 g pestek dynii. - filiżanka czeronej herbaty. Kolacja: - w ten sam sposób przyrządzony sok jak rano. Pijemy go przed kolacją. - sałatka z makreli w sosie pomidorowym. - pół paprki czeronej, jeden średni pomidor. - filiżanka czerwonej herbaty. UWAGA: MIĘDZY POSIŁKAMI PIJEMY NAPARY Z POKRZYWY, FIOŁKA TRÓJBARWNEGO, MORSZCZYNU, SKRZYPKU POLNEGO, BO INACZEJ CAŁA DIETA NIE MA SENSU, TRZEBA WYPŁUKIWAĆ TOKSYNY Z ORGANIZMU NA BIEŻĄCO, PIJEMY WYSOKO MAGNEZOWĄ I WAPNIOWĄ WODĘ TYPU MUSZYNIANKA, RZUJEMY GUMY OWOCOWE, KTÓRE NIE POBUDZAJĄ APETYTU.

Gość Kajaczka8857655
Całość: Białko: 100 g Węglowodany: 100 g Tłuszcze: 60 g Błonnik: 30 g

Gość Kajaczka8857655
Używamy balsamów wyszczuplających, masażerów, spłukujemy się pod koniec kąpieli zimną wodą.

A ja proponuje, abyś zamiast dietami zajęła sie czytaniem słownika ortograficznego.

W dietę nie wnikam, nie moja sprawa, ale te zimne pomidory to sobie daruj. 1kcal to ilość energii potrzebna do ogrzania 1litra płynu o 1 stopień. Czyli gdybyś wypiła 1litr lodowatej wody organizm wydałby dodatkowo 36kcal. Żaden zysk, a przyziebienie. Murowane. :D żeby utracić w ten sposób 1kg tłuszczu musiałabyś wypić 200 litrów LODOWATEJ wody :D Jak do tego ma się pomidor o temperaturze 10stopni? Tylko się robi bez smaku :D

W dietę nie wnikam, nie moja sprawa, ale te zimne pomidory to sobie daruj. 1kcal to ilość energii potrzebna do ogrzania 1litra płynu o 1 stopień. Czyli gdybyś wypiła 1litr lodowatej wody organizm wydałby dodatkowo 36kcal. Żaden zysk, a przyziebienie. Murowane. :D żeby utracić w ten sposób 1kg tłuszczu musiałabyś wypić 200 litrów LODOWATEJ wody :D Jak do tego ma się pomidor o temperaturze 10stopni? Tylko się robi bez smaku :D

Gość lgdf
za duzo białka

Gość Malamimi02
Dziwie sie ze ten temat sie nie przyjal bo calkiem ciekawie ulozony jadlospis. Autorko jestes tam? Jesli tak to prosze o krotki opis co daje picie tych specyficznych sokow 3 razy dziennie i czy czerwona herbate mozna zamienic na zielona? Ile to kcal wyszlo z tego jadlospisu?

Gość nienineiii
"Białko: 100 g Węglowodany: 100 g Tłuszcze: 60 g Błonnik: 30 g " 1300 kcal znaczy. To zdecydowanie za mało, żeby to było zdrowe odżywianie.

Gość Malamimi02
Moznaby podbic wieksza iloscia tluszczu do 1500 kcal i uwazam ze bedzie perfect

Gość Malamimi02
Odswiezam. Autorko jestes tam?

temat sie nie przyjmie bo wikszosc kobiet rozumuje w jeden sposob - głodzenie=chudniecie, takie myslenie rodem z przemysleń naszych babek :) tematy o zdrowym odżywianiu spadają na dno kafeterii niestety.

Gość Malamimi02
A szkoda ze takie stereotypowe myslenie nadal jest na topie. Mi sie podoba jadlospis zwlaszcza te soki z imbirem i ziola jako wspomagacze.

Gość Upupupuuuuuuup
Up

Gość mnie tez sie jadlospis podoba
Wydaje się smacznie, sycząco i zdrowo. Ja jestem na dukanie, ale też staram się jeść rozsądne ilości i sięgam po zdrowe produkty. Pewnie ilość białka w dni białkowe jest na tej diecie zbyt wysoka, ale dni z warzywami wydają mi się zdrowe.

Gość Tylko nie dukan..
Dukan jest przereklamowany i nie zdrowy. Zakwasza organizm dlatego pozniej waga stoi a spada tylko w poczatkowej fazie

Gość Uppppppppppuup
Up

Gość Gdzie jestes autorko????
????

Gość Halo autorko czemu cie nie ma
??