Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałaIskierka

Potrzebuję postronnej osoby do oceny.

Polecane posty

Gość BiałaIskierka

Witam drogie Forumowiczki, bardzo proszę o poradę w sprawie sercowej. Wielkim skrótem:byłam kiedyś z kimś, rozstaliśmy się. Po 2 latach odnowił się kontakt, bardzo się cieszył z tego, widzieliśmy się, 3 dni wspaniałych chwil razem, bez seksu oczywiście choć było ciężko:) Mieszkamy w innych miastach. Dzwoniliśmy do siebie i tu jest szkopuł, bo z nim jest tak, że jeśli się odzywam pierwsza to on rzadko odpisuje a gdy tylko robię przerwę kilka dni to zajmuje mi linię i koniecznie chce mnie słyszeć. Gdy wypije mówi, że mnie kocha i wspomina nasz związek ze wszystkimi szczegółami a gdy jest trzeźwy zachowuje się jak kamień. Ostatnio zwierzał mi się, że musi mi pokazać, że jest kimś, bo czuje się jak śmieć i w ogóle ma chyba depresję. Nie wiem co robić,pomóżcie proszę. Nie wiem, czy mu zależy na mnie, ale się czegoś wstydzi. Jedno jest pewne:nikogo nie ma, jest wolny.

Gość paaaatryku27
nie chce mi sie tego czytac

Gość co sie na tym swiecie dzieje
pogadaj z nim na trzezwo czy mu zalezy czy nie

Gość BiałaIskierka
Szkoda, bo to dla mnie megaważny temat. Ale ok :)

Gość BiałaIskierka
Próbowałam, ale on nie chce o tym rozmawiać i się wycofuje, zmienia temat a potem sie wtula jak dziecko.

Gość BiałaIskierka
Poza tym powiem Wam szczerze, że już się wstydzę go o to pytać, bo boję się, że on po prostu ma to gdzieś.

Gość BiałaIskierka
Chcę tylko znać Wasze zdanie czy wg tego co napisałam on może mnie jeszcze kochać czy to tylko taka gra,już nic nie wiem...

Gość BiałaIskierka
Podn.