Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pcipcia

Och te Faceci , kto ich rozmie

Polecane posty

Gość pcipcia

witam ! Właśnie pisze z tej sprawie podoba mi się taki facet , narazie się podoba i czuje że mu też, widać po nim przynajmi się to wydaje , ale ma sporo koleżanek których też nie raz odprowadza do domu,albo widuję bo wszędzie ich ma . Przychodzi do mnie do pracy coś kupic , od bardzo dawnego czasu kilka razy w tygodniu, raz nic nie kupił bo przyszedł z kolega który kupował a on powidział że przyszedł na mnie się popatrzęć ,miło mi się zrobiło . Widzieliśmy się kilka razy i tylko ciągnęło nas do siebie że obok siebie staliśmy albo siedzieliśmy .Ale nic więcej no i odrowadzal do domu. Nie raz opowiada gdzie mogliśmy se pojechać albo pójść do kina ostatnio mówił ale cuź . problem jest w tym że nie bierze o de mnie numer telefonu,a spotykamy się raz na jakiś czas na zasadzie tej jak kończe pracę i jestem chętna piwko z nimi się napić. Jest przystojny ale nie wiem w co gra . Jak w taki normalny dzień gdzie ją nie pracuje nie mamy kontaktu, może że mną się bawi albo się wstydzi nie ma odwagi ,ale jest przeciesz taki towarzyski !! Proszę doradzić:/ Albo możę tak się zachwuję , bo jestem w trakcie rozwodu , jak się dowiedział że jestem mężatką , to przeżywał hehe , ale odrazu mówiłąm mu żę jestem w trakcie rozwodu , Mam 22 lata i życie przedde mną .Możę to jest dziecinne co piszę i nie dojrzałe , ale tak już jest i chce dobrego szczęśliwego związku i nie chce ,jak każdy żebym nim ktoś się bawił i dawał nadzieii. Proszę coś doradzićcoś w tej sprawie jak mam się zachować , albo dać hamulec ?

Gość gwoli wyjasnienia...
to kiedy ty wyszlas za maz? facet sie nie spieszy bo moze mysli, ze bedzie nastepny, z korym sie rozwiedziesz .

Gość masz 22 lata i juz zdążyłaś si
hajtnąć i zaraz będzie rozwód? no cóż... ja bym nie patrzył na ciebie.... musisz dorosnąć trochę.

Gość pcipcia
Za mąż wyszłam w 2010 ,byliśmy razem w małżęństwie 1,6 roku ,no nie stety nasz związek się nie ułożył i były problemy , nie mogliśmy dojść do porozumienia ,jak on to mówił że nie może mi dać to czego chce ,bo wyrosnął z tego ma 29 lat ja w tym roku 23 będę miała,, i też problemy finansowe , nie chciał chodzić na terapie mąłżeńską a nie do psychologa , bo chyba jako jedyna walczyłam o małżenśtwo ,( dzieci nie mamy ) złożył na rozwód - śmieszne ,bo zrobił mi na złość, powiedział że nie wiedział co robić i tak włąśnie zrobił , miło nie jest wręcz jestem zła i mam nóż w sercu , dla tego już nie chce ryczać a nie być w takiej depresji ..Chce na nowo ułożyć życie i nie spieszymi się do oltarza . Dla tego nowy człowiek się pojawił czyli facet ,którego znam od długiego czasu bo przychodzi do mnie do sklepu kilka razy w tygodniu jest przystojny i jest taka sytuacja jak napisałam wyżej .

Gość dlaczego sklepowa
nie może uważać kogoś za klienta, tylko od razu snuje z nim plany matrymonialne ? czy to kwestia wykształcenie [piszę o autorce], w tym wypadku niskiego, może być przyczyną takiego rozumowania ? nie mam na myśli pań sklepowych, które mają jakieś godne uwagi wykształcenie [nie zasadnicze] i pracują na tym stanowisku z powodu braku pracy, ale takie sklepowe, które mają mało rozumku i do tego marzenia wzięte prosto z sufitu.

Gość pcipcia
może i mam tyle lat ,ale myślenie z wiatru nie mam , wiem co chciałąm z tego małażeństwa i co oczekiwałam , ja chciałam mieszkania , biegałam załatwiałam , u niego zawszę były wymówki żebym ze mną nie jezdić , ja byłąm tym człowiekiem który dbałam o jego zdrowie lekarze wizyty pomoc psychiczna , bo miał poważna operacje , czekałam z obiadkiem i zkolacją , pamiętam jak dziś robiłam go ulubione danie kilka godzin , a on przyszedł piajny i to często się zdarzało wielkie kłutni wychodzenie z domu , nie mówie żę jego to jest wina tylko nasza , my nie zadbaliśmy o ten związek , tylko jak on chciał pomocy byłam przy nim , a jak miałam naprzykła nie dawno chorą nogę stękałam z bólu , to on powiedział że idzie do kolegi po kase który jest mu wienien i pójdziemy do szpitala i w końcu było tak że przyjechał wypity i jak tu się nie wkurzyć . Jest mi naprawdę przykro , bo dla mnie naprawdę to najgorzej co może być i jest chyba mnie jaką jedynej wstyd , bo chciałam z nim mieć sporo dzieci i wspólny dom albo mieszkanie . tego on nie rozumie tylko podejrzewał mnie w czymś non stop i nie szanował :( Nie chce tego już chce być szczęśliwą .

Gość pcipcia
dlaczego sklepowa, nie prawdą co jest napisane , pracuję tam bo mam blizko do domu i zarabiam na studia żebym alej się kształcić , ale przeciesz nie czepiam sie odrazu ludzi i sie umawiać na radki tylko to jest moje osiedle na którym pracuję i mieszkam , a jak inaczej swóją półuwkę można zaleść albo przez pracę albo prze szkóle studia i ta dalej , także to nie jest tak że przychodzi jakiś facet i odrazu się ślinie i się umawiam na radki szanuję się i nie idę tylko z nim tylko z naszymi znajomymi .

Gość dlaczego sklepowa
mam dużą dupe

Gość pcipcia
też nie raz przyłapałam jak pisał do swojej byłej, wie bardzo że jestem tego przeciwko i jestem na dal i mnie to rani , ale dalej pisał , a jak zrobiłam wielką awanturę że ja chce to niech leci do niej , do usunał ją , a teraz się dowiedziałam żę znów ma jej numer i nie wiem już o co chodzi nie zdąrzył się rozwieść i robi takie rzeczy , także proszę mnie nie oceniać tylko chciałam porady i nie załamywać się więcej

Gość pcipcia
Dla czeg sklepowa - widać po opisach ,kto rozumu nie ma , a nie wychowania :/

Gość dlaczego sklepowa
jestem facetem z dużym tyłkiem, to jest dopiero problem.........

Gość pcipcia
To siłownia :P

Gość dla czego tak
Ja tych facetów też nie rozumiem , to niby są mili dbają o ciebie , a w jakiś dzień mają Cie gdzieś jak im sie okarze uczucie :(

Gość To jest to
Jak bym porosił od ciebie numer , to był by zmuszony do ciebie się odezwać ,hm

Gość pcipcia
No sama nie wiem co myśleć , sporo osób piszę na forumie i może ktoś wie o co chodzi ? :p