Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbnmmnmbmnb

Jestem z siebie dumna. Wyrzuciłam ponad 70% zawartości szafy

Polecane posty

Gość mnbnmmnmbmnb

Ubrań i nie tylko. Cieszę się niezmiernie, że wreszcie sięna to odważyłam. Teraz wreszcie mogę sobie skompletować garderobę, a ubrania nie będą mi się gniotły w tej ciasnocie. :D

Gość mnbnmmnmbmnb
Aha, i polecam. Lepiej sięczuję.

Gość zainspirowalas mnie
ez to musze zrobic. I z butami tez ;)). W sensie pewnie oddać a nie wyrzucic

Gość Ja tego nie potrafie
Pozatym mam dosyc modne i nowe ciuchy. W szafie sie nie mieszcze, ciagle kupuje nowe. Nawet to co wyrzucilam, teraz czasami zaluje. A mam o.k. 60 torebek, butow z ponad 100, nie mowiac o spodniach , z krutkimi tez z ponad 100 i.t.d. Nie umie wyzucac. To ciuchy kture moze mialam dwa razy na sobie. Pozatym jedne sa jak jestem chudsza, inne jak przytyje z dwa kilo, jeszcze inne (kozuchy i futra ) jak jest zimno , tak jak teraz, mniejsze wiekksze , bardziej eleganckie i sportiwo-lobuzarskie. Praktycznie do wszystkiego wracam. I jak tu wyzucac ???

Gość mnbnmmnmbmnb
No tak, ja też oddam ;) Zapakowałam wszystko w worki. Kilkanaście worków...

Gość ale opisz to dokładniej
to wyąlijcie je mi :( ja wogóle nie mam ciuchów

Gość Nic strasznego
Też muszę to zrobić ale mi zawsze szkoda. Kiedyś wystawiłam na allegro i serce mnie bolało bo jak za ciuch dałam 300 zł a sprzedałam za 40 zł to trochę szkoda.

Gość Kotkama
Co zrobiłaś ze starymi ciuchami? Mam nadzieję że nie wyrzuciłaś tylko komuś dałaś. Jak nie masz komu to podrzuć gdzieś do jakiegoś bloku to ludzie sobie poprzebierają i wezmą. Stare ciuchy możesz też przerobić fajnie. Np koszulki na torby ekologiczne http://goo.gl/rzNMT

Gość Ja tego nie potrafie
Dodam, ze moje ciuchy sa dobrych marek, miedzy innymi Joop, Gant, Tomi hilfinger, Max i co nieco Esprit, S, oliver. Nawet bizuterii, mam od groma. Tak sie nad tm zastanawialam, ale to normalne. Kobieta ma prawo to posiadac.

Gość Kotkama
Ale nie wyrzucajcie ciuchów do pojemników na ciuchy bo oni potem je normalnie sprzedają za nieraz niemałe pieniądze. Lepiej oddać komuś za darmo kto potrzebuje a nie komuś kto się na tym jeszcze wzbogaci.

Gość ale opisz to dokładniej
ja od kilku lat chodzę w używkach bo mnie zwyczajnie nie stać na ciuchy ... zazdroszcze wam

Gość Zmarzlam dzis znow strasznie
Też muszę to zrobić ale mi zawsze szkoda.....w wiekszosci w ogole nie łazę......ale nie wiem czy sie odwaze wywalic...

Gość mnbnmmnmbmnb
Wiecie jakie to zajebiste uczucie otworzyć szafę i widzieć pustki? Odłożyłam trochę pieniędzy, dlatego jutro pójdę kupić sobie pare rzeczy, pasujących do mojego stylu. Miałam sporo ciuchów kupionych przez moja mamę. Nie powiem, że były brzydkie czy coś, ale po prostu byly takie zwyczajne, no po prostu nie w moim stylu. Ale miałam też wiele ubrań, nowych lub prawie nowych, które kupiłam sama kiedy jeszcze nie do końca wiedziałam, jak chcę wyglądać

Gość Nic strasznego
Kupuję dużo ciuchów a w domu stwierdzam że to nie na mój wiek a wygladam jak kretynka i tak leżą.