Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolinka

dolarek

Polecane posty

Tak coś czułem... ;) Ciociu ogólnie to chodziło mi bardziej o zorientowanie się niż o konkretne dopytywanie, więc Twoja odpoowiedź mi wystarczy :) Po dzieciach domyślałem się że z Zbyszkiem i Tobą rówieśnikiem nie jestem. Ogólnie mnie to nie przeszkadza, jeżeli tylko z Was ramol nie wyjdzie hahaha My celujemy na ten park w Bałtowie, Pola jak jedzieciez Wawy to możecie po nas wpaść i dalej pociągniemy razem :)

Ja mam 31 a Marta 33. Ciotki i wujki i nawet jest ktos mlodszy!!! Ekipa jak sie patrzy! Baczek ma 14 miesiecy wiec moze uda nam sie zostawic Go dziadkom... Juz wiem, ze bedzie fajnie!!!

Pola nie zastanawiaj się tylko jedż odwiedzić tą koleżankę po drodze do Tomka, potem razem do nas a potem Kraków o demnie masz 2,5 godziny drogi.

Wychodzi mi okolo170km do Raciborza, tylko jeszcze nie znam adresu Zbycha aby dokladnie to ocenic... Czekam wiec Zbyniu na maila

Tak adres dobry, choć wolałbym abyśmy nim tak na formu nie szastali ;) Pola czekam na Twoje stanowisko w sprawie?

Raciborz - to tylko kierunek, na adres czekam mailowo ;) Zawiazemy nowa grupe Bildenberga :) Yuppiee

Z tym wiekowym podziałem to nie jest tak źle. Aczkolwiek wychodzę na prowadzenie. Nie wiem jak Zbyszek. No ale stosuję dobre kremy to będę na równi z Wami- smarkacze :) Mężowie pomysł się bardzo spodobał, uśmiał się . Teraz tylko musimy jakoś dzieciaki upchać (może babcia się zlituje). Dam znać jutro jak si wiem dokładnie. Prześlę maila

Paula a co z propozycją jechania razem? Przyjedziecie po nas czy jedziecie inną drogą? My mieszkamy 15km przed częstochową około, jeżeli jedziecie gierkówką to się spotkamy :)

No właśnie jeszcze nie wiemy. Czekamy na odpowiedź koleżanki z Krakowa czy będzie jak chcemy jechać. Ale jak byśmy jechali to trasą przez Częstochowę na pewno.

Witam Wszystkich. Jak tam przygotowania i samopoczucie, w sobotę pogoda ma być piękna, drzewo przygotowane, czekamy!!! Pozdrowienia.

Apropo przygotowania. Może warto byłoby się jakoś zorganizować z zaopatrzeniem, żeby nie było że będzie morze alkoholu, 10 paczek paluszków czipsy i słoik ogórków :D:D:D:D:D Kto weźmie na barki ciężar organizacji?

Witam Tomeczku - Ja ze swojej strony gwarantuję, kiełbaski, sałatki, kawę , cherbatę sok, ogórki!! piwo i jak zonka da radę to jakieś ciasto, na grilu można zrobić jakieś mięsko. Jeśli chodzi o ten park to przenieśli go troszkę w inne miejsce koło Rybnika ale tam jeszcze nie byłem dzwoniłem jest czynny ale co tam jest to nie wiem .podaję link: http://www.rparybnik.pl/kontakt.php

Zawsze tak jest, ze na kazdym zebraniu ktos musi byc pierwszy... Oki, Tico, zycie uczy nie wychylaj sie i masz babo placek, wychyliles sie i bomba :) Ja glosuje na Ciebie! Moim zdaniem, jako, ze gospodarz organizuje miejsce, drewno itd, my, przyjezdni powinnismy przywiezc towary... Tico - decyduj kto i co ma przywiezc ze soba ;) Pasuje?

Nieeeeeeeeeeeeee To może inaczej: zmolestuję żonę na ciasto i jakieś mięcho na grill kupie. O piwku nie piszę, bo o sprawach oczywistych mówić sensu nie ma ;)

OKI! To my tez przywieziemy to o czym slowa sie nie pisze i miesko, tzatzyki i salatke gyrosowa...

Łukaszku Witam - jak tam GB ładnie idzie do góry jak będzie 5.25 to sprzedam ok. 37gr będzie zysku może jeszcze na początku maja /zobaczymy/Pozdrowienia i do zobaczenia za 5 dni.

Siema, ja ogrywam dolara ale z GBP miales nosa ;) Gratuluje! Nie wiem czy obserwujesz dzisiaj gieldy ale takiego ekranu jeszcze nie widzialem ale fakt, nie siedze na "tym" od dawna wiec nie ma sie co dziwic. Czekam na jeszcze lepszy kurs na $ - wszystko wskazuje, ze dolar sie wyciagnie ale pozyjemy zobaczymy. My wylatujemy w srode, Marta ma juz chorobe stresowo/latana hahahaha, zawsze mnie rozbawiaja Jej nerwy hahaha :) Do zobaczenia

Zbychu po zdjęciach to ten park rewelacja. Teraz to MUSIMY tam pojechać :) Co do godziny dojazdu do Was to ciężko w związku z tym szacować. Szczególnie że czekam wciąż na zadeklarowanie się poli..

Łukasz - samolotem też mam stracha więc Marta nie jest wyjątkiem a z Wrocka jak się będziesz poruszał i czym? Jak dolecicie szczęśliwie daj znać telefonicznie. Tomek - na stronce fajnie ele musi być pogoda to wtedy coś sie zobaczy no i dojazd podobno drogą od Katowic na Rybnik czyli główna na Żory w Orzeszu przed żorami w prawo na Kamień

Oki, nie ma sprawy, sklecimy eska bo bedziemy pozno... Z Wroclawia bedziemy jechac samochodem. O ktorej ustalamy zbiorke mniej wiecej?

Ciągle nie mam odpowiedzi. Sorki ale to niezależne ode mnie ani od niej. Wyszła wczoraj ze szpitala i czekamy na wyniki niestety pobranego wycinka. Mam nadzieję, że się uda. Dzisiaj późny wieczór/jutro da mi odpowiedź a ja wam. Szkoda by mi było nie zaszczycić tak szanownego grona.

Siema z Polska ;) Wyladowalismy wczoraj na ojczystej ziemii ;) Zbieramy sily na sobote ;) Wszyscy gotowi?

Hej. Ja niestety z kiepskimi wieściami. Synek ma koncert w sobotę i nie damy rady przyjechać. Bardzo bym chciała się w Wami spotkać ale serce mi nie pozwala zostawić synka. Bardzo, bardzo przepraszam. Mam nadzieję, że zabawa się uda i prześlecie zdjęcia na maila dla Ciotki :)