Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolinka

dolarek

Polecane posty

Ten cwaniaczek pojawił się około sierpnia zabrał parę słów w różnych sprawach a potem wyskoczył z k...ami na kogoś czy coś ale bardzo ostro , zareagował na to Łukasz też ostro by się wa....ł i spadał z takim językiem z forum. Cwaniak wycofał posty a Łukasz nie i na ten post wpadł jakiś nowy niezorjentowany i delikatnie upomniał Łukasza nie wiedząc o co biega i tu odezwał się znowu ten cwaniak ujawniając sprawy osobiste na forum co go to obchodzi ale tak nawiasem mówiąc skąś te informacje wzioł więc uważajcie koledzy troszkę z kim piszecie i o czym bo durni nie brakuje , sami mamy przykład było ich trochę na wałku ostatnio ujawnił się Awalutek a za nim podąża Waluciara nauczycielka z bożej łaski Pozdrowionka - a drzewko się przyjoło????????????

Witaj Pola :) Na odpis nie mam szans tylko dwoje maluchów, a na trzecie się nie decydujemy bo i z tymi diabełkami dość kłopotu, Narazie młodszy zadowolony ze szkoły już ma 2 piątki więc się cieszy zobaczymy jak będzie dalej, U nas po staremu ja robię jak zawsze koło domu a żonka pracuje i szuka dolegliwości u innych na bazie ich wyników krwi itp. Pozdrowionka.

A to jakoś źle zakodowałam :) Myślałam, że masz trójcę. Trzeba, trzeba uważać. Pozdr,

No raczej! Paczucha juz poleciala wczoraj a my dzisiaj pakowanko i jutro lot... DO Tomka: tak jak opisal Zbychu, kolezka zaczal obrazac uzytkownikow to mu w jego stylu napisalem aby sie powstrzymywal od takich wycieczek a on na cwaniaka usunal posty i gra glupka ale ludziska glupie nie sa wiec ma troche lipe... No nic... Walekj usunal jego posty z moim imieniem i nazwiskiem (???) i jezeli cos jeszcze wypali to mu zablokuja IP - moze pomoze... Ja sie nazwiska nie wstydze a i ojca nie mam za premiera wiec luzik aczkolwiek niepokojace jest to ,ze koles znal moje imie i nazwisko. Moze to ktos znajomy komu sie nie podoba to co i jak robie? Zbychu - niedlugo jestesmy!

No faktycznie dziwne, że nie tylko nazwisko ale i tak jakieś szczegóły gdzie siedzisz znał... Zbychu z drzewek ten świerk tylko dał radę, reszta niestety się zasuszyła. Świerk też widać że po przejściach, ale się trzyma, myślę że na wiosne ładnie odbije. Kurde ostatnio taka gonitwa że nie mam czasu nawet odpisać. Miłego imprezowania Wam życzę, dziabnijcie jednego za mnie :)

tiko dzięki za pamięć , drzewko na pewno urośnie najlepiej sadzić na wisnę lub jesień ale nic straconego wypijemy za zdrówko za tydzień - Pozdrowionka

tiko dzięki za pamięć , drzewko na pewno urośnie najlepiej sadzić na wisnę lub jesień ale nic straconego wypijemy za zdrówko za tydzień - Pozdrowionka

Tiko - ZNALAZŁEM TO TEŻ ale zweryfikujemy z Łukaszem tą firmę przewozową jak mnie odwiedzą - narka

siema - to moja firma, ktora sprzedalem 2 lata temu ale dziwnie to wyglada... No nic, kolezce chyba zalazlem za skore... Jakas pala serowa! Zbychu - jestesmy we Wroclawiu, zadzwonie jutro...

Gość znyszek21
ŁUKASZ JUŻ JESTEM !!! Było super. Kiedy będziecie ? Bogusia robi w sobotę do 18 ale jak przyjedziecie w piątek do niedzieli to nic nie przeszkadza - zadzwoń jak coś wymyślicie . pozdrowionka

Witam Wszystkich dlaczego się nie odzywacie???????????????????? Na wałku od czasu do czasu zabiera głos /tiko/ a tak cisza . Może macie za dużo pracy lub inne zajęcie ale poplotkować można od czasu do czasu, u mnie po staremu, siedzę w domu i jak to mówią szukam zajęcia by się nie zanudzić, Piszcie coś bo tak to tylko praca i praca a gdzie spotkania towarzyskie , wiem że to na odległośc ale zawsze coś . Pozdrawiam wszystkich , życzę śniegu na święta, prezentów pod choinkę i wszystkiego co najlepsze. Na życzenia Noworoczne jeszcze za wcześnie ale by 2013 był lepszy od poprzedniego. Czekam na odpowiedż z waszej strony Pa. Pa.

Hej zbyszku po prostu chyba każdy zapomniał o zaglądaniu tutaj ( przynajmniej tak jest ze mną ).Jak Wam się udało ostatnie spotkanie z łukaszem. Zniknął po nim, więc się przyznaj - zapiłeś chłopa :D

Witam /tiko/ - nie zapiłem, przecież wiesz że to już nie to zdrowie, ma sporo pracy rodzinka i dzieci więc nie ma czasu, utrzymujemy kontakt emayl. tu też zaglądam żadko ale zawsze z radością jak ktoś się odezwie, szkoda, że nasza dziewczyna nic się nie odzywa bo miło było pogadać, Jak tam drzewka przyjeły się??? ja właśnie przyciołem winogron bo ładna pogoda, i pierwszą choinkę wyciołem na święta do domu zostało mi jeszcze na 100 lat po jednej rocznie :) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w 2013 r. dla wszystkich z (forum) no i oczywiście dla Ciebie, Żonki i dzieci.

Pola !!!!!!!!!!!!!!100 lat, mniej pracy, więcej uśmiechu, moc gotówki, więcej czasu tego i jeszcze więcej życzy Zbyszek no i chyba wszyscy z tego wątka wielkiej finansjery:) :)