Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

kobiety zyjace w konkubinatach koncza jak matka madzi

Polecane posty

Zyla pod jednym dachem z konkubentem dziecko z grzesznego zwiaku I tak sie rodzi patologia jak mlodzi zamiast zaczac od slubu zaczyna od dupy strony I najwazniejszy jest sex a nie milosc i bog bo jak nie ma milosci w malzenstwie to I dziecko jest niekochane.

zreszta co ma wspolnego z czymkolowiek to czy byli malzenstwem czy nie?:O

Akurat ( aż sama w to nie wierzę ) ale zgadzam się z Beatką

Pisze z mojego nowiutkiego blackberry wiec nie chce mi sie szukac duzej litery itp

Ja nie moge zezwalac na grzech bo to tez jest grzechem, wiec tu jestem po to zeby wam wpajac zasady moralne I zeby byc waszym wzorem do nasladowania

Gość Oczywiście że
beatka to jest dowartościwujący się pojeb jennifer8787*.Blackberry to oglądała na sklepowej wystawie.Ty przygłupku nawet nie umiałabyś tego obsługiwać.

Nie wiem czym tutaj się chwalić blackberry ? haha Sama go mam .

Ja sie nie chwalilam ale skoro tak to odebralyscie musicie chyba bardzo zazdroscic bo same nie macie bidulki

Bidulki ? No raczej to nie jest dla niektórych drogi telefon. Ale widoczie dla ciebie tak skoro nim się chwalisz tak :) pozdro

Gość karakul
Beatka, nie każdy człowiek żyjący w tym kraju musi być osobą wierzącą, nie dla kazdego człowieka ślub jest sprawą najważniejszą. nie oceniaj ludzi po tym czy żyją dla Boga czy dla siebie czy dla czegokolwiek innego. wiara jest sprawa indywidualna i to, ze ktos siedzi co niedziela w pierwszej lawce i daje dyszke czy dwie do skarbonki, zeby niektorzy ksieza mieli za co utrzymac swoje kobiety i dzieci(to nie sa niestety wyjatki) nie czyni go jeszcze katolikiem. czlowiek albo jest czlowiekiem albo nim nie jest, proste. na pewno nie jest to kwestia slubu koscielnego, bo tyle ile slubow i to i niewiele mniej rozwodow i po co glupoty wypisywac. trzeba swoim zyciem sie zajac a nie pouczac ludzi na forum:) a swoja droga skoro juz taka swietojebliwa jestes to Bog uczy nas wybaczac nie oceniac i pomagac nie potepiac