Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno1234567890

czemu ona nie chce sie zaangazowac?

Polecane posty

Gość smutno1234567890

hej mam pytanie, spotykam się z dziewczynom 2 miesiące może to i krótko ale ona nie chce sę zaangażowac w nasz związek przynajmniej ja tego nie czuje. Jak spotykam się razem to jest fajnie czule i miło, ale i tak wszystko muszę ja nakręcać cały związek opiera się na mnie . na milego sms nie mam co liczyć ja staram się jej napisac coś miłego ale ona zawsze odpisuje chłodno, chciałbym żeby było inaczej jak patrzę na moich znajomych jak sa zakochani jak jedno jest za drugim jak się przytulają piszą ciągle miłe sms do siebie to im zazdrosczę bo też bym chciał zeby w moim związku też tak było :( P.S. bardzo mi zależy na tej dziewczynie i chciał bym żeby wszystko potoczyło się dobrze z góry dziękuje za rady i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)

Gość no bo ona
ni ejest zainteresowana pewnie daj se spokoj albo zostaw ja na pare dni sama, nie pisz nie dzwon! jak sie odezwie znaczy ze jej zalezy jak nie- TO DAJ SE SIANA to juz nie 16wiek i dziewczyny tez moga zrobic swoj krok.... a na znajomych nie patrz, z miloscia jest taka zasada ze nie mozna jej szukac :-)

Gość kinki
a ja bym chciał wygrać 50 mln euro. Pewnie ktoś ja zranił i dlatego jest taka chłodna albo taki charakter. A uprawialiście już seks?

Na mój gust jest kilka rozwiązań: - nie zależy jej tak mocno jak tobie - nie umie okazywać uczuć (co u kobiety jest mało prawdopodobne :) ) - jest nieśmiała i potrzebuje czasu, by się przełamać - została kiedyś zraniona i nie potrafi ci od razu zaufać

Gość smutno1234567890
nie jeszcze nie uprawialiśmy sexu, tak to piszemy ze soba bardzo duzo tylko o takich glupotach jak się spotykam to całkiem miło i fajnie spędzamy czas duzo buziaków i przytulania może to ja przesadzam a tak naprawde jest dobrze

Gość no bo ona
to moze ja ktos zranil? uuu 2 miesiace bez seksu,grtaulacje