Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowie bliźniaki

Samotnie wychowałam dwóch synów!!!! Którzy żyją w swoich światach

Polecane posty

Gość synowie bliźniaki

Samotnie wychowałam dwóch synów!!!! Którzy żyją w swoich światach Samotnie z pomocą rodziców wychowałam dwoje nieślubnych synów którzy popełniają same głupoty. Pierwszy syn tylko siedzi, uczy się w liceum o profilu humanistycznym a potem zamierza isc na studia aktorskie a drugi syn to już szkoda gadac, po prostu mnie skrzywdził, nie da mi wnuków, jechał samochodem w którym spowodował to że nigdy nie będzie mógł miec dziecka. Oboje mają po 18 lat i nie mają własnych dziewczyn. A dzieci mojego brata już dawno mają potomstwo. Bratanek ma już dwójke, rok po roku spłodził dziecko teraz swojej żonie, ożenił się jak miał 18 lat a druga bratanica zaszła w ciąże jak miała 17 lat. Moja bratowa szczęśliwa bawi wnuki, brat też zadowolony, moi rodzice tylko jak słyszą o tym że chciałabym miec już wnuki twierdzą że przesadzam. Tylko ja mam takie dzieci nieudane. Jeden syn taki który żyje w swoim świecie. Nie chodzi na dyskoteki, nie ma znajomych, jedyne co robi to należy do kółka teatralnego i interesuje się jeszcze malarstwem i piłką nożną. Drugi syn też nieudany, też brak dziewczyny i znajomych i jeszcze spowodował wypadek taki że oberwał się w jądra i do końca życia będzie sam bo jaka normalna baba przy zdrowych zmysłach będzie chciała bezpłodnego chłopa.

Gość hvmjolka
hi hi dobre ale o co chodzi ? bo chyba masz problem ze sobą

Gość synowie bliźniaki
oto że nie mam normalnych dzieci tak jak inni ludzi. W ich wieku już dawno powinni założyc swoje rodziny a nie myślec o głupotach.

Gość pistac yowa
Dobre prowo. Poruszyło mnie. Powaga. "syn siedzi w liceum". Tobie tez proponuję to przy następnym prowo nie będziesz waliła takich stylistyków.

Gość a ty myślałaś że masz synów
po to żeby ci wnuki sprawili :o