Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna 88

poznalam mezczyzne, czarnoskorego

Polecane posty

Gość niepewna 88

jest cudowny dla mnie, pisze i mowi mi slodkie rzeczy, po prostu mnie ubostwia, dba o mnie i sie troszczy... Z poczatku nie podobal mi sie, fizycznie odbiega od mojego ulubionego kanonu meskosci, ale z czasem zaczelam zmieniac zdanie, bo zaden facet nigdy nie byl dla mnie taki dobry. Jednak pojawiaja sie u mnie watpliwosci. Moze faceta po prostu rajcuja biale kobiety, moze wcale mu sie nie podobam ja, tylko chodzi o to ze jestem biala, mloda, ladna dziewczyna ? Moze podrywa kazda biala kobiete, a ja bylam jedna z kilkuset ktora w koncu mu ulegla... bardzo go lubie, ale chce byc dla kogos ta jedyna a nie, jedna z wielu ktore sie podobaja.

Gość niepewna 88
myslicie ze robie z siebie idiotke? ze zwyczajnie go podniecam i to wszystko >?

Gość Zielona Laska
Białego możesz wysłać na solarium lub wysmarować czekoladą skoro chcesz mieć czarnoskórego. A co zrobisz z czarnym jeśli zapragniesz białego? Wytarzasz go w mące? :D

Gość niepewna 88
nigdy nie chcialam miec czarnego faceta. Tak wyszlo. kolor skory tu dla mnie nie ma znaczenia(powiedzmy). chodzi mi o obawy napisane wyzej

Gość hgtry45y5
daj sobie z nim spokój

Oczywiście, że podnieca go to, że upolował białą kobietę :O Weź go zostaw, nie poniżaj się będąc z nim i pozwalając się mu dotykać :O

Gość niepewna 88
Nigdy, mowy nie ma. Jego przyrodzenie wprost zdziera ze mnie odzienie.

Gość niepewna 88
to ojczyzna popelnia zbrodnie przeciw mnie, ze skupia tylu szowinistow. Idz sie lecz

Gość niepewna 88
dlaczego dotyk czarnoskorego Czlowieka ma byc ponizajacy ? czarny kolor skory odbiera wrazliwosc, dobroc i uczucia ?

Gość pewnie chce cię puknąć
czy może już to zrobił ?:)

Gość niepewna 88
a bialy podrywajacxy mnie facet, to nie chcialby mnie puknac ?

Gość niepewna 88
to ze ty jestes impotentem, nie znaczy ze wszyscy biali tez ;)

Gość KCN
nie wiem z jakiego kraju piszesz (brak polskich znakow).....ale polecam film darling ajlowiu, daje poglad na te czule slowka.....choc nie skreslaj go od razu, bo przeciez to moze byc wartosciowy czlowiek, powodzenia....

Gość niepewna 88
Teraz będę robiła białe stolce

Gość KCN
....to ze to przyklad, ciemnoskorzy (nie czarnoskorzy), sa niesamowici w zabiegach o kobiety....znam kilka niesamowitych akcji z roznych rejonow swiata, bo sporo jezdze, a mam bardzo atrakcyjna kobiete (czasmi dla zabawy pozwala im na wypowiedzenie paru slow wiecej zanim pada sakramentalne spierdalaj).... i starategia jest bardzo podobna jak w tym filmie.....bedziesz boginia, krolowa, ozeni sie z Toba na drugi dzien...tylko z dwoch powodow, kasa i sex.

Gość ****ANIA****
rasistką jesteś czy co??

Gość niepewna 88
okej wiec jedyne co mi pozostaje to go sprawdzic, jesli to gra z jego strony nie moze caly czas byc czuly, oddany i taki kochany w koncu pokaze prawdziwe oblicze, jesli oczywiscie teraz to maska

Jak niskie trzeba mieć poczucie własnej wartości, żeby za swoją dominującą zaletę uznać ilość pigmentu?

Gość KCN
Moorland: ..."mowa srebrem, a milczenie zlotem", przylep sobie do monitora taka zolta karteczke z tym haslem i jak bedziesz chcial sie wpisac ponownie, to przeczytaj.... ...pewna inaczej, napisalem Ci wyzej, ze on moze byc wartosciowym facetem, szanse na to rosna jak poznalas go u nas w kraju i jest z wymiany studenckiej, a jesli masz na niego ochote to bzyknij sie z nim....bedziesz miala co wspominac na stare lata, jak popatrzysz na meza z piwkiem przed TV :)...korzystaj z zycia, jeszcze raz powodzenia....

Gość dfewrt435t5
i zrobi jej czarnego bambo, albo zarazi hiv. zreszta ona jest bardziej wartosciowa, nie chce sie puszczac.

Gość KCN
Ty jestes wartosciowy z pewnoscia i jakby Cie zamknal w pokoju z atrakcyjna murzynka to jestem prawie pewny ze kondoma bys nie zdarzyl naciagnac, a potok sliny moglby Cie utopic.....wartosci ludzi nie ocenia sie po tym ze spelniaja swoje pragnienia, tylko jacy sa wobec innych ludzi. Jesli poznajesz faceta/kobieta ktora jest godna Ciebie pod wzgledem intelektualnym i do tego nie mozesz poradzic sobie ze swoim pociagiem fizycznym wobec niej.....to nie widze zadnej utraty wartosci jesli z ta osoba spedzisz milo wieczor....obudzmy sie wreszcie z tego katolickiego letargu i korzystajmy z zycia poki moze nam sprawiac taka radosc....

Gość dfewrt435t5
tak, te kochanki Simona Mola też korzystały z życia. a czarnej bym nie chciał.

Gość dfewrt435t5
zresztą żółtej, czy arabki też nie. tylko białą kobietę.

Gość KCN
...panie od Dona Mola z tego co wiem to zakochane byly w jego ptaku, do tego stopnia ze nie chcialy nawet odgradzac sie od jego aksamitnej skory zadnym plaszczem gumowym...mowisz o skrajnej glupocie i sprowadzasz wszystkich ciemnoskorych do nosicieli virusow i zapladniaczy etatowych....malostkowasc i zascianek z Ciebie wychodzi, ale mysle ze to rozumiesz i juz sie tego wstydzisz :) ...co do atrakcyjnej czekoladki to Ci nie uwierze, to mentalnosc naszego premiera Marcinkiewicza, przestan sie oszukiwac :)

Gość dfewrt435t5
nigdy się nie zauroczyłem w kobiecie innej rasy, ani mi się specjalnie nie podobała. A one dawały Molowi, bo właśnie chciały być "nowoczesne i tolerancyjne". Gdy chciały w gumie on je szantażował, ze są rasistkami, a one się zgadzały. :D Takie same mundre i oświecone jak Ty. Lewaczki oczywiście, spotykali się w lewicowych klubach, kręgach. Do tego prowadzi Twój jasnogród. Zasady nie wzieły się znikąd, tylko ewoluowały przez tysiące lat. To ta "zaściankowa" Europa podbiła cały świat, a kolorowi siedzieli w swoich gnojowych szałasach.

Gość niepewna 88
KCN zaimponowala mi twoja wypowiedz chyle czola