Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margarrritaaaaa

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość margarrritaaaaa

witam.. przejde od razu do sedna sprawy.. powinnam dostac okres okolo tygodnia temu od tamtej pory leci mi tylko brazowy sluz na dodatek niezbyt czesto ( raz dwa razy na dzien) zrobilam wiec test dwa dni temu pani dala mi go za darmo poniewaz byl pare dni po terminie ale powiedziala ze to nie ma wplywu na wynik.. od pol roku staramy sie o dziecko.. test wyszedl negatywnie.. ale bardzo bola mnie pachwiny i jajniki.. jak myslicie czy moglam zajsc w ciaze??

Gość Mogłaś!A skoro test był
po terminie to nie wierzyła bym wynikowi.Pani pewnie chciała się pozbyć.Kup jeszcze jeden test.Ważny!

Gość margarrritaaaaa
tak tez myslałam ale chciałam aby ktos doradził :)

gdzie ta moja kula-zaraz ci powiem czy mozesz byc w ciazy :D tylko jak bedziesz to rob jak kasia z s-ca

Gość adela_89
kup nowy ważny. w ulotce jest nawet napisane, że wynik testu może być nieprawidłowy jeśli jest po terminie. Nie bez powodu jest termin ważności.

Gość margarrritaaaaa
w sumie pare dni chyba dwa byl po terminie ale polece po drugi test.. dodam jeszcze ze wczesniej mialam bardzo bolesne i obwite miesiaczki a w tym miesiacu tylko brazowa maz i raz jasna krew ze sluzem a na dodatek brzuch czasem tylko pobolewal bardziej bolały pachwiny.. mialam podejrzenie zespolu policystycznych jajnikow ale dopiero za miesiac beda wyniki.. ale dzieki za rady :)

Gość margarrritaaaaa
mam jeszcze jedno pytanie.. czy te plamienia maja trwać przez pare dni tak jak miesiaczka czy poprostu przez jeden dwa dni i dalej nic??