Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rottati

Moj facet to idiota.

Polecane posty

Gość weronika rottati

Jetsem na niego wsciekla. Jagby wszystko mial gdzies, Mamy zimno w domu palimy w co ale mokre drzewo i slabo sie pali. Ja juz jestem przeziebiona corka ma goraczke i jak tak wysiedziec w domu. A moj facet z tym nic nie robi.Zeby jakos pomoc, kupic cos innego do opalu.

Gość Wróżka z asymetrycznym cycem
usiądzcie razem przy kompie i napierrdalajcie w klawiaturę aż będzie ogień tryskał:)

Gość weronika rottati
Wie doskonale ze corka nie moze sie rozchorowac bo pojde na zwolneinie a potem strace prace.Bo napewno nie przedluza mi umowy.A po nim to splywa.

Gość ona szalonaaaaa25
to zamów węgiel!!!

Gość weronika rottati
nie odzywam sie od niego. a dlaczego ja mam wszystko pilnowac.Zalatwiac a on od czego jest.???

Gość a ty to niby
a Ty od czego jesteś? on jest idiotą bo olewa, ale z Ciebie równie wielka idiotka skoro wiesz jak jest i NIC z tym nie robisz :O

Gość sharky shark
masz duupę w domu to załatwiaj sama a nie czekaj. Trzeba było brać gościa z jajami. Węgiel sprzedaja nawet na kilogramy, więc możesz załadować jakieś 20kg na plecy czy sanki i heja:D

Gość a czemu on ma to zrobić?
Gotowy, sezonowany opal kosztuje kupe kasy, Jak sie nie myslalo minimum rok wstecz, to sa problemy. Czemu na niego to zwalasz, a Ty, to co? a z takich praktycznych rad. Jak masz w kotlowni kaloryfer, albo w innym pomieszczeniu gospodarczym - stawiaj polana na sztorc i dopiero po jakims czasie do pieca, zawsze troche podeschną. Co za baby. Postawa roszczeniowa. On ma zrobic żeby było ciepło i ch*j. Jakby to było za darmo. wez moze siekiere, pomóż mu, albo piłe, zobaczym,y, czy bedziesz taka sprytna

po Twoim poscie mniemam, że siedzisz i nie pracujesz. Ja w takiej sytuacji w ogole bym z faceta zdjela ciezar palenia w piecu, zalatwiania drewna itp. Zreszta juz tak kiedys bylo. Teraz oboje pracujemy ale nie robie z siebie ksiezniczki. Tez pale w piecu, woze drewno taczka z szopy, latem troche porąbie - siłownia za darmo. Baby to by chciały, żeby je facet utrzymywal, ogrzewał, no co jeszcze? Bo urodziłas dziecko to jestes pepkiem swiata?

Gość bo facet jest od wyższych idei
a nie trywialnego palenia w piecu

zyjemy w czasach zwiazkow partnerskich, baby, ogarnijta sie

Gość Hejka hihih
Wrozka z asymetrycznym cycem- strasznie poprawilas mi humor, tak sie usmialam z twojego postu i nicka jak nigdy:D