Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

nienawidze spoźnialskich

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

nasza 6 randka umowieni bylismy na 18:30 o 18:50 dzwonie sie zapytac za ile bedzie a ten ze jest na siłowni i na która sie umówilism? nie no soryyy oczywiscie juz jedzie.....bilety do kina sam juz kupił..ale takie coś mnie normalnie wpiekliło

to nioe ejst spóxnienie to jets kompletne lekceważenie, popzwealasz sie tak traktowac?

Gość volga_jasnowidzaaa
nie pozwalam to pierwsze takie coś.... koles jest ok, spotkania sa bardzo kolezenskie, kupuje mi kwaity zabiera wszedzie etc wspominał ze jest spoznialski i nie ma rachuby czasu ale coś takiego to przegiecie

Gość volga_jasnowidzaaa
nie zapomniał.. bo sam dzwonił dzis do mnie 2 razy i bilety do kina kupował... tylko nie pamietał na która:O no żen

nie zapomniał? to co sie głupio pyta na któą sie umówił :D zapomniał, olał cię, wystawił ...

Gość volga_jasnowidzaaa
już jedzie

Gość volga_jasnowidzaaa
fiku miku nie znasz człowieka zachował sie jak baran..ale słowa o olewaniu to troche za duzo... bo poki co to mnie on zwisa i powiewa:O bardziej zirytowała mnie sytuacja

tu nei chodzi o to że to facet, gdyby to był kolega czy koleżanka też bym stwierdziła że ma mnie gdzieś

Gość volga_jasnowidzaaa
ech mam wiele spoźnialskich kolezanek i im takie rzeczy wybaczam;)

to jesteś dupa, co innego spóźnić sie parę minut (normalka), co innego zapomniec o spotkaniu

Gość volga_jasnowidzaaa
oczywiscie gdbym sie umówiła na miescie to pewnie bym go zjebała i poszla do domu i na randke nie poszła.. a takto siedze w domu:O

Gość volga_jasnowidzaaa
dobra fiku miku juz nie krzyw ryja

Też nienawidzę spóźniania, a juz kompletnie nie rozumiem jak można sie spóźnić i nawet nie zadzwonić żeby sie wytłumaczyć i poprosić dziewczynę/chłopaka żeby zaczekał tylko liczyć nie wiem na co :o że ktoś nie zauważy spóźnienia i będzie stał jak głupi i czekał :o