Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misss1994

ludzie błagam pomocy ! :(((((((((((

Polecane posty

Wiec nie całe 2 tyg temu uprawiałam seks z moim chłopakiem miałam ost dzien płodny. miał gumke i nie pękła nic. dziś powinnam dostac okres i nadal go nie mam. leci tylko ze mnie taka brązowa wydzielina... co to oznacza ze dostane okres ? moja mma mówi że to normalne i ze powinnam dostac okres. ale ja nie jestem co do tego pewna jak myślicie ?

zrob test - to przeciez nie boli

sory ale ja sie nie szmace! jestem z chłopakiem ponad rok i zdecydowaliśmy sie to zrobic ... to się nazywa szmaceniem? spoko. fajni tu ludzie są. i zajebiscie pomagają ;]

Malutka_w_szpileczkach90 ja nie kasuje napewno :) kurde boję się troche... mam nadzieje ze dostanę okres :) ale załamałam sie że już mnie od szmat wyzywają ... ;/

22:04 [zgłoś do usunięcia] Anonimek Trzeba było nie szmacić się _______________________________ "Niewiastę dzielną któż znajdzie, jej wartość przewyższa perły." Kocham Cię, moja Przyszła Żono (choć prawdopodobnie nie wiem jeszcze, kim jesteś). http://tolle.pl/?pp=420 http://konservat.pl/ 22:09 [zgłoś do usunięcia] misss1994 sory ale ja sie nie szmace! jestem z chłopakiem ponad rok i zdecydowaliśmy sie to zrobic ... to się nazywa szmaceniem? spoko. fajni tu ludzie są. i zaj**iscie pomagają ;] po co sie idiotko kretynowi tłumaczysz że sie nie szmacisz i sie usprawiedliwiasz :D:D:D: i sie dziwią później kobiety ze u facetów stereotypy jak same je pogłęniają:O nie masz męża/ chłopaka to możesz się bzykać z kim chces zi ile chcesz...

Gość raddka
Jak masz brazowa wydzieline to napewno dostaniesz okres. U mnie zawsze tak sie zaczyna. A durnymi wpisami sie nie przejmuj. Olewaj.

Gość kup jutro test i zrób
💤

dziękuje wam :) kurde bo jak sie kogoś kocha i czuje sie gotowym to się to robi :) masm nadzieje ze bedzie dobrze;p

Gość Podniecona@laska
Spokojnie :) nie bój się niczego :) okres się spóźnia. Ponieważ on nie jest regularny w wieku dojżewania :). Brązową wydzielina to tzw. Śluz przed miesiączkowy. Awięc dostaniesz wkrutce okres :)

Gość Podniecona@laska
Fajna ta stronka. Ja w tym momencie się masturbuję. Dodajcie fajne rady i sposoby :)