Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrzcie jak wyglada zabojca

morderczyni madzi

Polecane posty

Gość gdzie som gwiazdy
lladna jest :)

Gość małpa z lasu
Straszne, przerażające 😭 po tym zabójstwie moje zycie już nigdy nie bedzie takie samo!

Gość JANUSZEK......................
To nie ona.

i do tego zabila wlasne dziecko!!! ja bym chciala miec takie male dzieciatko a ona swoje zabila nie moge tego przezyc

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqe
ona, to z nk,widzialam wczoraj

Gość lamka4
januszek jak to nie ona, ona przecieee

wlasnie ze to ona,chyba ze jestes slepy i nie poznajesz

Gość dajcie już spokój
tej historii. Głupie szczekaczki z was i tyle

Nie wiemy, czy morderczyni. Może jedynie Tatusia kryje. Tak, czy siak... do gazu!

Gość ptasiek nastroszony
po mojemu to handlara dziecmi. racz\ej opylila wraz ze swoim dyplomowanym ruchaczem. a ten alimenciarz Rutkowski to jakiej wykluczajace sie pierdoly wydziela z siebie, teraz mowi , ze ojciec w jednej chwili stracil zone i corke i placze i wg Rutkowskiego nic nie wiedzial a wczesniej nicy zeznal Rutkowskiemu , ze odprowadzal zone i corke z wozkiem do dzwi klatki na spacer ... i takiem tam... no to nic nie wiedzial , dziecko spadlo na prog a on je w wozku odprowadzal na spacer ....

jak ona moze do tej pory utrzymywac w tajemnicy gdzie leza zwloki??? to dziecko tam lezy a ona kwiczy i udaje jaka to nie jest zalamana!!! a zwloki dziecka sie gdzies poniewieraja!!!

Gość ona ona bo ta fotka jest
na jego profilu na FB. Tyle, że ja nie wierzę w tę jej najnowszą bajeczkę. Przypuszczam, że zgonili tu całą policję do szukania, żeby odwrócić uwagę a dzieciak wio za granicę..

taaa DZIECKO JEJ WYPADKO Z RAK I SIE ZABILO???!!!!! WSZYSTKICH OKLAMYWALA

ONA JEST WYRODNA;NIE POWINNA WOGOLE ZYC!!!!

Gość zuuulu guuula
Na innym forum wyczytałam, ze ten Bartek na swoim profilu na Fb-który juz wykasował-zamieszczał ankiety "jak skonczy sie ta sprawa" to jest chore

Gość ghjkgbhj
zupelnie inaczej zachowywala sie przed rutkiem a inaczej przed tesciowa. dalej jest pena siebie i dalej gra. powiedziala ze dziecku jest dobrze tam gdzie jest. wiec miejmy nadzieje ze dziecku rzeczywiscie jest dobrze i zyje

ONI OBOJE SA PEWNIE W TO ZAMIESZANI!!!! NIE WIERZE ZE DZIECKO OD TAK SPADLO I PONIOSLO SMIERC NA MIEJSCU;GDYBY KOCHALA TO DZIECKO UDZIELILABY MU POMOCY;ZROBILABY WSZYSTKO A TAK ZAKLAMANA SUKA W DALSZYM CIAGU KRECI I JUZ NIC NIE WIADOMO

Gość ghjkgbhj
i skoro przyznala sie do tego ze dziecko niby zabila to gdzie sa zwloki????? cos tu nie halo.

Gość małpa z lasu
Jesteście nienormalni. Codziennie się takie rzeczy dzieją ale jak w telewizji pokażą to już tragedia na miarę katastrofy smoleńskiej! Szukacie taniej sensacji siedząc przy komputerze i wymyślając coraz większe bzdury na ten temat, chyba macie wszyscy niezmiernie nudne życia. :o

*OT TAK CHCIALAM NAPISAC PO JEJ RYJU WIDAC ZE TO JAKAS SUKA BEZ SERCA

Gość zuuulu guuula
Mówi o zwłokach,aby odciągnąć ludzi od prawdy. A dziecko za granicą,albo na organy albo kij wie.

TAK KURWA JESTEM NIENORMALNA WIESZ DLACZEGO????????? BO DALABYM SIE POKROIC ZA TAKIE DZIECKO;CHCIALABYM MOC JE TRZYMAC W RAMIONACH A TA KOBIETA ZABILA WLASNE DZIECKO I POWINNA BYC NAPIETNOWANA;POWINNAC CALE ZYCIE ZA PLECAMI SLYSZEC MORDERCA!!!!!!! BO JEST MORDERCZYNIA A TYLE LUDZI CHCIALOBY MIEC TAKIE NIEWINNE I KOCHANE DZIECKO;TAK BARDZO JEST MI PRZYKRO;TAK MI SZKODA TEGO BEZBRONNEGO DZIECIATKA

JA MAM 18 LAT I NIE DALABYM SKRZYWDZIC MOJEGO DZIECKA;WOLALABYM SAMA ZGINAC

Gość małpa z lasu
To nie pierwsze i nie ostatnie dziecko, które umarło. Jak tak bardzo chcesz dziecka to albo sobie zrób albo zaadoptuj.

A ja wam powiem tak.Wedlug mnie sa dwie mozliwosci:albo nie chce powiedziec gdzie sa zwloki madzi,bo wie,ze po sekcji wyjdzie,ze nie byl to nieszczesliwy wypadek,albo sie przyznala do czegos czego nie zrobila,powiedziala,ze dziecko zmarlo a ona je zakopala,zeby nie wyszlo na jaw,ze ja sprzedala za granice!i tatulek na bank razem z nia to wszystko zaplanowal.oszusci.

Gość Val entine s
ale po co by miała ukrywać sprzedanie dziecka? przecież kara za nieumyślne spowodowanie śmierci do 12 lat a za handel do 5

Gość j.w.,
durnie