Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Przyciągam "przeciętniaków".

Polecane posty

Gość kasia5266

Nie uważam się za brzydką dziewczynę a faceci, którzy mnie podrywają zwykle tacy są:( Na palcach jednej ręki mogę policzyć ilu w miarę ładnych do mnie zagadało.Przecież nie oczekuję żeby facet był wysokim brunetem o śnieżnobiałym uśmiechu opalonym dobrze zbudowanym itp.Hm ale żeby chociaż wyglądał normalnie:)Czy to tak dużo?

Gość Tytus Hrabia
Suka

Gość ghtyrh
przecietny=normalny chyba pomylilas sie mowiac przecietny na brzydkiego.

Gość Tereska1234
Do mnie podchodzą prawie same ciacha ale co z tego jak to frajerzy myślący że są pępkiem świata, więc się ciesz bo moze są wartościowi

Gość to ty nie uwazasz
Nie uważam się za brzydką dziewczynę a faceci, którzy mnie podrywają zwykle tacy są ale oni pewnie uwazaja i mysla ze chociaz osobowosc fajna wiec startuja a ty jeszcze jakies wymagania masz??:o powinnas sie cieszyc i bogu dziekowac ze w ogole ktos cie chce

Gość kiedy pieka to mysli
Przecież nie oczekuję żeby facet był wysokim brunetem o śnieżnobiałym uśmiechu opalonym dobrze zbudowanym itp.Hm ale żeby chociaż wyglądał normalnie tzn jak ?

Gość kasia5266
A skąd wiesz jak wyglądam?Hm ja np zwracam dużą uwagę na uśmiech i staram się dbać o zęby a trafiają mi się zwykle tacy, którzy kompletnie nie dbają co widać z daleka.I skąd mam wiedzieć czemu tak jest.

Gość Tereska1234
Oczywiście że mam wymagania jak każdy człowiek dlaczego mam się cieszyć że ktoś podchodzi? Ja nie patrzę tylko na urodę

Gość kasia5266
Zeby miał ładny uśmiech i oczy jak wspomniałam wyżej :)

ty sie ciesz ze wogole jacys faceci sie toba interesuja bo ja nie mam tak fajnie i do mnie sie kobiety nie usmiechaja raczej 🖐️

Gość kasia5266
Ja też nie patrzę tylko na urodę, ale jak podchodzi facet kompletnie nie w moim typie do tego z nieciekawym uzębieniem to mam brać co jest umawiać się i udawać że mi się podoba.

Gość kasia5266
Jestem ratownikiem charytatywnym, szukamy bezdomnych po kniejach i się trafiają takie chłopy bez uzębienia... co robić, jak żyć?

Gość balum balum
Nie uwarzasz sie z brzydka dziewczynę, a co z Twojej urody by się nie podobało mezczyznom, na pierwszy rzut oka?

Gość kasia5266
Hm jedyne co mi przychodzi do głowy to szerokie biodra innych pomysłów nie mam.

Gość kasia5266
A i jeszcze nos z dziurami, że orzechy włoskie się mieszczą, no ale nie przesadzajmy...

Gość Tereska1234
hehehe tereska już sobie ja wybieram następnego bo jakiś mnie zostawił? A skąd Ty wiesz, że ja kogoś szukam?

to nie "przeciętni" tylko po prostu nieatrakcyjni/brzydcy. Widać sądzą, że mają u Ciebie szanse ;)

Gość dziś jestem wredna
wymagania należałoby obniżyć, bo niestety, ale z tego, co widzę, to panów atrakcyjnych jest bardzo, bardzo mało. zaniedbani, bez gustu, w byle jakich łachach, o poziomie kultury i intelektu już nawet nie wspomnę. albo to albo życie w pojedynkę, które wcale nie wydaje się być taką podła alternatywą dla związku z obleśnym ciulem

Gość kasia5266
Jeb się, ja wiem czego chcę, a nie takich plebsiaków.

Gość balum balum
A to ładne dziewczyny nie moga przyciagać przeciętniaków? Źle napisałaś problem. Powinno być: "nie przyciagam przystojniaków". Pomijając tych bezzębnych, to dziwne że skreślasz faceta na podstawie urody.

Gość kasia5266
Tamto to podszywka:)Hm ale trudno spotykać się z kimś kto nie dba o higienę jamy ustnej i dentystę omija z daleka:)I nie tylko ja tak myslę ale wszyscy znajomi:)To normalne że 22-latek z zębami jak u 50-latka ie jest atrakcyjny.

Kasia niestety większość dziewczyn uważa się za piękności, wystarczy na was spojrzeć i już sobie myślicie " O kurde na pewno mu się podobam" i robisz sie zarozumiała, to że nie zagadują nie oznacza że jesteś brzydka czesto faceci sie wstydzą, jednak w twoim przypadku stwierdzam, że masz za wysokie mniemanie o sobie i jestes zwyklym paszczurem, daj foto to ci powiem...

Gość kasia5266
Hehe ale właśnie głównie trafiają się Ci z nieciekawym uzębieniem.Jak to w miarę ok to nie skreślam:)

Gość kasia5266
No pytonga od razu nie widzę, więc jak mam?

Gość kasia5266
Lonely_Boy nie uważam się za piękność i ogólnie mam też swoje wady i kompleksy.Właśnie nie myślę w ten sposób że na pewno mu się spodobam a czasem odwrotnie o dziwo.