Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no zesz ku..

płakać mi się chce

Polecane posty

Gość no zesz ku..

czemu dobre dziewczyny muszą mieć w miłości pod górkę?:(

jak chce Ci się płakać - PŁACZ. Acha, a ludzie (dziewczny i chłopaki) jak są za dobrzy to oznacza że są naiwni. Naiwność to wada i skutkuje nieszczęśliwym życiem.

Ty przynajmniej żyjesz. Mój dobry kolega umiera. I powiedz, dlaczego? Właśnie znalazł fajną babkę (rok temu rozstał się z koszmarną pannicą), chciał założyć rodzinę. A tu szykuje mu się drewniana jesionka. Fajnie, co?

Gość no zesz ku..
spierdalaj Jackowa

Gość no zesz ku..
boze...to straszne...teraz jeszcze bardziej chce mi sie plakac...wiem co znaczy walka z choroba, strach o kogos bliskie i ta NIEMOC:((((( Jacek czy z naiwnosci da sie wyleczyc? nie chce miec nieszczesliwego zycia:(

Da się. Jak komuś zaufasz i on Cię skrzywdzi kilka razy to w pewnym momencie zrozumiesz że dobroć to jedno, jednak bycie "za dobrym" jest szkodliwe dla Ciebie. Powiedz mi, czy jako bezgranicznie dobry człowiek oddasz swoje wszystkie ubrania, kasę biednym, wyjdziesz na -15 i zamarzniesz? Nie. Kiedy jesteś dla kogoś dobra a on Cie krzywdzi - nie warto być dla niego dobrym. Bo będziesz ciągle raniona ... to system samoobrony. Mój dziadek mówił "Jak ktoś ma miękkie serce musi mieć twardą doope". Niestety ...

Gość no zesz ku..
Jacek, sorki ale frazesy

Gość no zesz ku..
tylko moj przypadek jest dosc dziwny...niby za dobra a jednak posadzana o krzywdzenie innych:( we wlasnym odczuciu bywalam za dobra, natomiast z drugiej strony bylam posadzana o cos zupelnie odwrotnego:( chyba potrzebuje jakiejs psychoanalizy:/

Frazesy ale jakoś znam ciągle ludzi którzy płaczą po ulegli prośbom innych a teraz np. spłacają kredyty za innych ... Wiec tak, frazesy - ale zapomniane.

Gość no zesz ku..
no wlasnie od jakiegos czasu nie mam juz tej pewnosci:( choc wilu ludzi mnie w tym utwierdza, to wystarczyl jeden glos sugerujacy cos innego i zwatpilam ...w siebie...