Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mi sie i nie ma gdzie

Strasznie mi sie chce kochać :(

Polecane posty

Od niedawna jestem z facetem, nieziemsko przyjstojny, slicznie zbudowany, strasznie mnie kręci, do tego w łózku niesamowity. Problem jest taki że mieszkamy oddzielnie, z rodzicami, nie mamy sie gdzie kochać :( Odchodze od zmysłów, az mnie wszystko boli z tego pragnienia, jak mi sie chce kooochaaać :(

Gość vikciaaa777
w samochodzie :)

przyjeżdzam czasami do niego na noc, ale głupio mi ze względu na jego rodziców. Niech ta zima sie skończy bo oszaleje :O Strasznie mi brakuje jego gorącego ciałka :classic_cool:

Joe ma sposób na wszystko. To że jemu lustro wystarczy by się dobrze bawić, wcale nie znaczy, że ty masz sobie wkładać ogórka w tzipę, lub pierrdolić się z ludzikiem bez imienia, bo ma chatę. Jak jesteście bardzo blisko i trochę wolnej kasy. Strzelić sobie jakiś weekendowy wypad. Przytulny hotelik i z łóżka można nie wychodzić. :D

tak robimy, a potem ledwo moge usiaść :p Wyjazd raz na jakiś czas, ale mi mało :(

do paryza nie radze, bo smierdzi. jak chcesz sie wybrac to do rzymu lub barcelony, mam mile wspomnienia z tamtad :-)

NItz nie odbijam :) Akurat tak się złożyło, że mogłem wykorzystać Twój post, by mój wyglądał bardziej efektownie i dojrzale :D :D :D :P

nie chce nigdzie wyjeżdzać, nie moge sie doczekać aż zamieszkamy razem ale na to bede musiała troche poczekać. Jak sie już doczekam to uch, chyba go zamęcze :)

najgorzej zimę przetrzymać bo gdy już ciepło jest to hulaj dusza piekła nie ma:)

Joe Ty jej wytłumacz, bo nie tylko nie wiem o co jej chodzi, to do tego jej nie znam. :O Jest na czarno :) więc szacun :)

oj tak, w lato to miałam co chciałam, wystarczyło jakiś park albo lasek znaleźć, co weekend na działke do niego, gdzieś za miasto, co chwila okazja. Teraz usycham z tęsknoty :(

dasz rade nie ma wyjścia , wies z lato sprzyja zakochanym, zima dupy broni:)

ale komu ma wytlumaczyc, bo kazdy tutaj swoje? ja sie zaraz bede zmywal, bom znalazl to com chcial ide robic spake:-)

To na "grubo" się kręci pomarańczo. :) Nie wiedziałem, raczej nie domyśliłem się. ;) Utkanie sobie gniazda wybije Ci z głowy seksualne potrzeby. Momentalnie ochłoniesz. :P

ja tam w gniazdku nie ochłonełam a wręcz przeciwnie chłop czasem niewydala:)

jakie gniazdo? Mi wystarczy duży materac na środku pokoju. Mojemu też już czasem sił nie starcza, ale to nie moja wina przecież że tak mnie kręci :)

Gość Taki jeden ziom :P
jak kto chce, to i w tramwaju pelnym ludzi mozna - jak ja ze swoja partnerka - przez cala lodz tak przejechalismy - z wsadzonym penisem do pochwy (partnerka siedziala mi na kolanach;))