Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zsdfzsdfz

ból/swedzenie po penetracji

Polecane posty

Gość zsdfzsdfz

2 dni temu bawiłam sie wibratorem tym samym co zawsze i teraz boli mnie i swedzi przy wejsciu do pochwy. myslicie ze przejdzie mi czy powinnam sie wybrac do ginekologa?

Gość laleczka!!!:)
a umylas go zanim sobie wlozylas?

Gość zsdfzsdfz
tak... mam go od 3 lat i nigdy nic mi nie było

Gość laleczka!!!:)
idz do apteki i popros o jakies czopki dopochwowe okolo 20zl powiedz ze cie swedzi. Ja tez tak mialam swedzialo i pieklo ale ja od stringów czopki pomogly i oprucz tego kup jeszcze taka masc z ziaji za 3zl takie zielono biale opakowanie. Napewno pomoze mi pomoglo

Gość mariner
otarlas sie ! ,powinnas stosowac zele :) a wostatecznosci wlasna sline .NAWET JAK MYJESZ WIBRATOR TO POWINNAS GO PRZETRZEC ZA KAZDYM RAZEM SPIRYTUSEM I OD NOWA NAWILZYC ZELEM .za silna penetracja tak sie na ogol konczy.Poobcieraniem :)

Moim zdaniem powinnas dobrze odkazic wibrator bo może to być jakieś zapalenie . Odwiedz ginekologa dla pewności . A to nie masz faceta ?

Gość zsdfzsdfz
Dzięki. tak sie zlozyło ze nie mam wiec radze sobie sama:P jesli to tylko obtarcie to powinno samo przejsc z tym ze wtedy akurat uzywałam oliwki wiec ich raczej nie powinno byc. przynajmniej tak duzych. sama nie wiem. jak do jutra sie nie poprawi to pojde do apteki

Nie ma sprawy . A dla mnie to normalne że ktoś radzi sobie jak może . Ja też czasem muszę ale nie lekceważ tego lepiej żeby obejzał to specjalista źle Ci nie życzę ale różne są przypadki .