Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbbbbbbbbbbbbbcccccccddddd

jeśli okaże się ,ze matka madzi ja zabiła ..

Polecane posty

więc to napewno nie będa tylko 3 miesiące .jeśli ona je uderzyła to pewnie długie lata

Gość moja jest lepsza
naet jak to byl wypadek to za szybko jej nie wypuszczą bo krecila i mataczyla

bezwzględnie w takich przypadkach powinniśmy powrócić do średniowiecza w wymierzaniu kary.powinno się ją torturować , ukamienować , a w nagrodę że to wytrzyma obciąć głowę tępym narzędziem, adekwatna kara do czynu a pewnie zrobią z niej wariatke posiedzi w psychiatryku może dostanie 10 lat w zawiasach , sąd jej nie ukarze, może powinien to zrobić ojciec zaj*** i zakopać szmatę

Gość wydoopiaj
na TVP13 mówią, ze to madzia zabiła matke!!!!!!!!!!!!!! SZOK!!!!!

Gość WDFGSDF
ale nikt jej nie usprawiedliwia tylko próbuje tłumaczyć dlaczego tak się zachowała!!!! Matki, która nie udzieliła pomocy swojemu dziecku i wyrzuciła je jak worek śmieci nic nie jest w stanie usprawiedliwić, możemy tylko się zastanawiać dlaczego tak postąpiła i czemu nie czuła do dziecka przywiązania, miłości.

nie sądzę żeby ją wsadzili do psychiatryka. musiały by byc solidne podstawy do tego i udowodnione ,ze nie była poczytalna to ,ze miała jakies tam problemy ze soba nie jest dowodem ale sa dowody na to ,ze wcześniej zaniedbywała dziecko

Gość WDFGSDF
ja mam nadzieję, że w najbliższych dniach wyjdzie na jaw też kto jej pomagał. Bo nie wierzę w to, że nikt z bliskich nie miał żadnych informacji. Myślę, że Bartek coś wiedział. Jeśli nawet nie jest winny śmierci dziecka, to sądzę, że jakoś pomagał Kaśce zatuszować sprawę.

ja tam nie jestem za tym żeby były kary ,,zab za zab" ale mysle ,ze dlugie lata wiezienia też beda dla niej wystarczajaca kara. ale na to wiezienie zasluzyła