Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strepsiptera

Telenowela

Polecane posty

Gość strepsiptera

Hmm, mam pewien problem ze znalezieniem jednej telenoweli. Tak się składa, że ledwo kojarzę ją z okresu dzieciństwa, jak przez mgłę. Ostatnio przypomniało mi się o niej, a teraz się głowię jaki to tytuł. Generalnie to potrafię przytoczyć, że akcja toczyła się w czasach dawniejszych, główną bohaterką była dziewczyna, która pracowała jako służąca w domu bogatego mężczyzny, on miał córeczkę. Ta dziewczyna się zaprzyjaźniła z jego córką. Była tam też kobieta, która dokuczała głównej bohaterce, nie przepadała za córką i kochała tego mężczyznę. Wiem też, że owa służąca i ten mężczyzna się w sobie zakochali. Hmm... Co jeszcze mogę dać jako podpowiedź... To, że ten facet dał służącej łańcuszek? Albo był w jednym odcinku motyw ze skaleczeniem nożyczkami? A i btw. ta dziewczyna, główna bohaterka, była śliczna :D. Byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi. Z babcią, przyjaciółką i przyjacielem stworzyliśmy normalnie jakieś centrum dowodzenia i przeszukaliśmy już naprawdę sporo stron o telenowelach. Poszukiwania spełzły na niczym i już mi się robi smutno. Błagam, może ktoś to kojarzy

a ten facet mial na imie Gonzalo czy jakos tak? Coś mi sie kojarzy..

Gość hhhhdjdjddjdd
luz maria?:D

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
LUz Maryjia:)

Gość strepsiptera
Coś mi niby świta. Jak patrzę na grafikę w googlach to też tak jakoś znajomo to wszystko wygląda. Mam nadzieję, że to właśnie Luz Maria. No cóż, po pewnym czasie już mi się zaczęły te telenowele mieszać xD.

Gość hhhhdjdjddjdd
na youtube jest luz maria zobacz sobie ;p

Gość strepsiptera
Tak, to to. Dziękuję bardzo :D!